Αεροπορικό δυστύχημα στη Μαδρίτη

• Thread starter Thread starter Thelem
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Αεροπορικό ατύχημα στη Μαδρίτη

makedonas":63lcebhc said:
Βασικα ο καθενας γραφει ο,τι γουασταρει. Εδω ειναι η λιστα, η οποια δωθηκε την ιδια μερα στη δημοσιοτητα, και εγω ειχα επισημανει οτι υπαρχουνε υπαρχουνε και 4 ελληνικα ονοματυα.. Αλλα ειπαμε.. :wall:
Το ιδιο λεω και εγω. Ο καθενας γραφει οτι γουσταρει. Πλην του stefanides το οποιο θα μπορουσε να εχει Ελληνικες ριζες, που τα βλεπετε τα αλλα Ελληνικα ονοματα? :wall:

Re: Αεροπορικό ατύχημα στη Μαδρίτη

Thanasis_U2":2x74wnn5 said:
Σήμερα στην DHL (Σπάτα) που δουλεύω, ήρθε μια οικογένεια στο Help Desk/reception και ζητούσε αν μπορεί να φέρει τον νεκρό γιο τους από την Μαδρίτη από το ατύχημα στο αεροδρόμιο. Την στείλαμε στην Goldair για να ρωτήσει εκεί μιας και σε εμάς θα έβγαινε πανάκριβο και τρελή γραφειοκρατία

Κρίμα,πολύ τραγικό αυτό...
:( :(

Διόρθωση τίτλου θέματος

Να ζητήσω και εγώ με τη σειρά μου (όπως ο Socrates στην πρώτη σελίδα) από τους διαχειριστές, σε πρώτη ευκαιρία να μετονομασθεί το θέμα από ατύχημα σε δυστύχημα της Spanair στη Μαδρίτη. Δείχνει κάπως άσχημη η λέξη ατύχημα όταν υπάρχουν νεκροί...

Ειχα πεταξει το 2000 για Mαδριτη με την εταιρια και με MD82-87 τα δυο σκελη . . Ευτυχως το -82 που ειχα παει ηταν το EC-GQZ.Τοτε ολα ηταν καλα και ωραια . . εντυπωση μου ειχε κανει στην επιστροφη στο line-up and wait πρεπει να ειμασταν περιπου 4-5 λεπτα,δεν το κρυβω οτι ειχα αναψει λιγουλακι . . ποτε δεν καταλαβα γιατι ειμασταν στο ακρο τοση ωρα,χωρις να υπαρχει αλλο αεροπλανο στην απογειωση . . η αληθεια ειναι οτι φοβομουνα μην ερθει κανεις απο πισω για προσγειωση και μας την χωσει . . . . . :D

Μετα δυο χρονια,πεταξα με Iberworld Α-320 για Τενεριφη με Κ1 την κυρια Gonzalez και Κ2 ενα νεαρο μακρυμαλλη . . . μαλιστα εκανα προσπαθεια να μιλησω στον Κ1 για να με αφησει στο κοκπιτ,εφτασα μεχρι την πορτα και στο αριστερο καθισμα ειδα ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΤΣΙΔΑ . . δεν το πιστευα,δεν ηθελα να το πιστεψω . . ρωτησα την συνοδο εαν ο Κ1 ειναι γυναικα και μου απαντησε θετικα . . γυρισα πισω και το ειπα στην γυναικα μου,η απαντηση ηταν : ε,και ? Αν εχεις προβλημα κατεβα :thx: :thx: :( :(

Η ισπανική αρχή διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων έβγαλε ένα draft report, όπου επιβεβαιώνεται ότι στο MD-82 δεν είχαν εκταθεί τα flaps κατά τη 2η προσπάθεια απογείωσης. Επίσης, δεν καταγράφεται υποψία προβλημάτων σε κινητήρες, αναστροφείς ώσης κλπ που είχαν ακουστεί κατά διαστήματα.

Λεπτομέρειες: http://www.flightglobal.com/articles/20 ... uence.html

flyer":2rnshbd3 said:
Μετα δυο χρονια,πεταξα με Iberworld Α-320 για Τενεριφη με Κ1 την κυρια Gonzalez και Κ2 ενα νεαρο μακρυμαλλη . . . μαλιστα εκανα προσπαθεια να μιλησω στον Κ1 για να με αφησει στο κοκπιτ,εφτασα μεχρι την πορτα και στο αριστερο καθισμα ειδα ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΤΣΙΔΑ . . δεν το πιστευα,δεν ηθελα να το πιστεψω . . ρωτησα την συνοδο εαν ο Κ1 ειναι γυναικα και μου απαντησε θετικα . . γυρισα πισω και το ειπα στην γυναικα μου,η απαντηση ηταν : ε,και ? Αν εχεις προβλημα κατεβα :thx: :thx: :( :(
Συγνωμη..υπαρχει καμια στατιστικη ερευνα που λεει ότι τα αεροπλανα με γυναικες κυβερνητες πεφτουν???? Τι ήταν αυτό τώρα????? Αλιμονο αν γινονται τετοιες διακρισεις στον αεροπορικο εργασιακο χωρο και μαλιστα με γνωμονα το θεμα της ασφαλειας. Το φυλο δεν ειναι που κανει τον καλο κυβερνητη. Και σε καθε περιπτωση δεν σχετιζεται το θεμα με την τραγωδια στη Μαδριτη.

Η απαντηση της γυναικας σου ηταν ολα τα λεφτα,Ε ΚΑΙ????
:lol: :lol: :lol:
Και συμφωνω μαζι της :great: :great: :great:

Ο φίλος flyer, σίγουρα πιστεύω οτι δε κάνει διακρίσεις, απλώς το ανέφερε για να μας δείξει την έκπληξη του αναφορικά με το γεγονός.. Άλλωστε οποιωσδήποτε θα εξεπλάγειν ευχάριστα, εάν διαπίστωνε κάτι τέτοιο.. και ας μην είμαστε αυστηροί, σχεδόν τα μισά posts στα διάφορα θέματα είναι off topic!!
Πότε αναμένεται το πόρισμα, για τη συντριβή του MD????

Με καταλαβες . .

δεν ειχα κανενα προβλημα με την κυρια,σε ολα αψογη.

Και δεν εκανε και λιγα . . το σκελος ηταν

Τενεριφη-Αθηνα-Μαγιορκα για refuel και παλι Τενεριφη

περιπου 12 ωρες στο ποδι . . .