Μαυροβασίλης
Νέο μέλος (Tourist)
Είχα την εντύπωση ότι η εύρεση χώρου θα ήταν περισσότερο απλή υπόθεση διότι το όχημα που έχομε (σχεδιάσει και πετάξει πολλάκις) πληρεί τις προδιαγραφές που απαιτούνται ώστε να χαρακτηρισθεί αερομοντέλο. Προσθέτως είναι αθόρυβο (ως ZEV) και δεν χρειάζεται χώρο απο/προσγείωσης. Οπότε είχα θεωρήσει ενδιαφέρουσα περίπτωση την πιθανότητα να αξιοποιηθεί χώρος σε κάποια περιφεριακή ΒΙΠΕ της αττικής (π.χ. Κερατέα). Τα αεροδρόμια που έχουν μέχρι τώρα προταθεί είναι ενδιαφέροντα και πιθανόν θα δώσουν λύση ανάγκης αν δε βρεθεί κάτι εγγύτερα σε αστικό κέντρο.
@ Nontas
Η περίπτωση συνεργασίας με την ΕΑΒ δεν είναι καθόλου κακή ιδέα αν όντως η εταιρία λειτουργεί δίχως τις αγκυλώσεις του δημοσίου (ευκταίο!). Ωστόσο έχω μια απορία: υπάρχει περίπτωση να διαθέτει τους χώρους και τις υποδομές της με τρόπο* που να εξυπηρετεί στο εγχείρημά μας; Διότι η περίπτωση στενής συνεργασίας με συμμετοχή στο project (αν υποτεθεί πως ενδιαφέρει) δεν μου φαίνεται τόσο καλή ιδέα, καθώς αν ανακύψουν οι συνήθεις δημοσιοπαθογένειες θα είναι αργά για απαγκύστρωση. Πέραν, η ΕΑΒ ήταν (είναι
δραστήρια στα αυτόνομα οχήματα συνεπώς δεν θα έχει λόγο να επιθυμεί κάποια συνεργασία.
* Ασφαλώς ως παροχή υπηρεσιών εννοώ, όχι δίκην χορηγείας.
@ Nontas
Η περίπτωση συνεργασίας με την ΕΑΒ δεν είναι καθόλου κακή ιδέα αν όντως η εταιρία λειτουργεί δίχως τις αγκυλώσεις του δημοσίου (ευκταίο!). Ωστόσο έχω μια απορία: υπάρχει περίπτωση να διαθέτει τους χώρους και τις υποδομές της με τρόπο* που να εξυπηρετεί στο εγχείρημά μας; Διότι η περίπτωση στενής συνεργασίας με συμμετοχή στο project (αν υποτεθεί πως ενδιαφέρει) δεν μου φαίνεται τόσο καλή ιδέα, καθώς αν ανακύψουν οι συνήθεις δημοσιοπαθογένειες θα είναι αργά για απαγκύστρωση. Πέραν, η ΕΑΒ ήταν (είναι

* Ασφαλώς ως παροχή υπηρεσιών εννοώ, όχι δίκην χορηγείας.