Re: Αεροπορικό quiz 2012 by xristos
Πριν απ´όλα, συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και ειδικά στον spinal που εξελίσετε σε "force to beat "!
Για το Funchal Χρήστο, όπως σου έγραψα και τότε στο πμ, "είναι μάλλον κάτι πολυ προφανές και γι αυτό δεν μού´ρχεται! Με "έφαγε " και λίγο η λέξη "σημαντικό", που μου έκανε πιό πολύ για θέμα μεγέθους, αν και το funchal είναι ....σημαντικό αεροδρόμιο!
Η ερώτηση με τα turning pads (ελληνιστι τηγάνια ή ρακετες) ήταν από αυτές που σηκώνανε πολυ "νερό" μιάς που είναι πονεμένη ιστορία. Σε μερικά α/δ έχουν γίνει λάθος διαγραμμίσεις και σε αλλα λάθος χαρτογράφηση. Μπερδεύει ΚΑΙ του πιλότους.
To κουίζ ήταν υπέροχο. Αρνητικό ήταν ότι 1) είχε ερωτήσεις που ήταν για interview στην Aegean (loadsheet, deicing) 2) ήταν χρονικά καπάκι μετα το δικό μου.
Στα θετικά, εξαιρετική παρουσίαση και πολυ καλή μέθοδος βαθμολόγησης . Μου άρεσε πολυ ότι ενώ είχε ερωτήσεις που θέλανε πάνω από μια απάντηση, είχε όριο.
Χρήστο θα στο έγραφα πμ, αλλα και εδώ δεν πειράζει . Αν θες, το επόμενο χριστουγεννιάτικο το κάνουμε μαζί . Το κάνουμε "airliners.gr Christmas quiz", μιας και είσαι και συντονιστής, και του δίνουμε νέα "αίγλη"
Sent from a mobile device