Αεροσυνοδός στην Αegean

• Thread starter Thread starter elespa
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
seven4seven":2xhdby77 said:
Συγκεκριμενα η Α3 πληρωνει στους υπαλληλους της την καρτα απεριοριστων για τα λεοφωρεια. Οποτε ουσιαστικα, μετακινειται κανεις με μηδαμινο κοστος!
Να η απάντηση! Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Re: Επαναπρόσληψη προσωπικου????

Λίγο αργά η απάντηση αλλα.. από πότε η Α3 παρέχει κάρτα απεριορίστων διαδρομών για το ιπτάμενο προσωπικό και δεν το γνωρίζω???
επίσης σχετικά με τους μισθούς η Α3 δινει καθαρά 520 περίπου(μαζί με το επίδομα του Βασιλικού Διατάγματος) + 3€ η ώρα πτήσης + 20€ η διανυκτέρευση. δεδομένου οτι οι διανυκτερέυσεις σπανίζουν (2-3 αν είσαι τυχερός) για να φτάσεις το 1.000ρικο με 3 διανυκτερεύσεις θα πρεπει να έχεις flight time 140 ώρες ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ όπως γνωρίζετε γιατί η νομοθεσία προβλέπει 120 ωρες max!!!!!!!
Γενικά το επάγγελμα στην Ελλάδα πάσχει.

Και πολύ είπες... Η νομοθεσία επιτρέπει max 80 πτητικές ώρες/μήνα.

elespa":2r2ntkgf said:
Λίγο αργά η απάντηση αλλα.. από πότε η Α3 παρέχει κάρτα απεριορίστων διαδρομών για το ιπτάμενο προσωπικό και δεν το γνωρίζω???.

Ωραια, αναδιατυπωνω: η Α3 πληρωνει στους υπαλληλους εδαφους της την καρτα απεριοριστων για τα λεοφωρεια.

Σαν καινούργια στο φόρουμ σας θα ήθελα πρώτα να σας συγχαρώ για την προσπάθεια ενημέρωσης η οποία είναι πολύ αξιόλογη.Με όλο το θάρρος και αν αυτό είναι εφικτό και μιας και αναφέρεστε στην μισθοδοσία υπαλλήλων,θα μπορούσα να ρωτήσω για το ύψος των αποδοχών σε ό,τι αφορά τους υπαλλήλους εξυπηρέτησης επιβατών;Διάβασα κάπου στο φόρουμ ότι οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί.

Επειδή δεν έχω καμία επαφή με το αντικείμενο αλλά ενδιαφέρομαι να δηλώσω συμμετοχή,μήπως θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για το ωράριο εργασίας σε αυτή την περίπτωση;Νομίζω ότι αυτή η κατηγορία υπαλλήλων αφορά τα εξής: "Κάθε μορφή εξυπηρέτησής τους κατά την αναχώρηση, την άφιξη, την διέλευση ή την ανταπόκριση, ιδίως δε τον έλεγχο εισιτηρίων, τίτλων ταξιδιού, την παράδοση των αποσκευών και την μεταφορά τους μέχρι τα συστήματα διαλογής." Έχω λάθος πληροφόρηση;Συγνώμη για την μακροσκελή μου καταχώρηση.Όποιος μπορεί να απαντήσει σε ένα από αυτά θα του ήμουν ευγνώμων.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Παιδες καλισπερα και απο εμενα,

Απ'οτι εχω μαθει στην Α3 τα πραγματα δεν ειναι και τοσο καλα στην καμπινα.Επικρατει πολλη ρουφιανια και ο ενας καρφωνει τον αλλον για να επιβιωσει.Μαλιστα ξερω ενα περιστατικο το οποιο μια καινουργια κοπελα πριν 3 χρονια (το τονιζω) ειχε αφοπλισει την εξοδο της στν 2R του 737 και η αλλη κοπελα της το ξαναβαλε και εγινε χαμος.Αυτο εχει γινει και δεν ειναι φημη.

Οσο για τα λεφτα ειναι οντος χαλια.520ε μονο??? Για εμενα επρεπε να ντρεπονται οι μεγαλοι για τις κοπελες που πανε και κανουνε τις πτησεις και βγαινουνε πεθαμενες.Ειληκρηνα μπορει στην ΟΑ που ειμαι εγω να επικρατει ενα χαος αλλα παιδεια δεν υπαρχει τετοιο κλιμα.

Προς την φιλη MARGO να προσεχεις εκει - τα ματια 24 και μην ανοιγεσαι σε κανεναν!!!!

Διαβάζω για τους μισθούς και μου σηκώνεται η τρίχα!!

520 βασικός και με το ζόρι 1000 αφού σου βγάλουν το λάδι για 1 χρόνο και έχεις συνηθήσει την πίεση!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ!! Αυτό λέγεται ο ορισμός του "ΚΑΡΟΤΟ & ΜΑΣΤΙΓΙΟ". Και τι καρότο??

Συνηστώ σε όλες τις κοπέλες που το σκέφτονται να το σκεφτούν σοβαρότερα αφού είναι επάγγελμα χωρίς ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ (ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ)....και να μην τρώνε κουτόχορτο...οι ένδοξες εποχές του Ωνάση που το επάγγελμα είχε αίγλη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί!! Κορίτσια, με τέτοια ωράρια και τέτοιο μισθό άντε να κάνεις οικογένεια...

Δεν είναι να απορείς που 9 στις 10 δε βλέπονται και από service τα απολύτως απαραίτητα.

Καλησπερα και παλι απο εμενα,

Θα διαφωνουσα σε ενα πραγμα.Το οτι δεν βλεπονται.Βεβαια δεν ξερω τι παιζει με τις κοπελες της Α3 κ δεν εχω δει το in flight service στο εξωτερικο αλλα την τελευταια κ μοναδικη φορα που πεταξα μαζι τους τουλαχιστον οι καινουργιες πισω κατι λεγανε.Οι μπροστινες ενα 4 :D

Οσο για το μισθο 540=3 ειναι πολυ λιγα.Οντος αν ξαναγυρναγε η μερα που θα επελεγα σε ποια εταιρια να δουλεψω αυτη δεν θα ηταν σιγουρα η Α3 αλλα παλι ΟΑ - ΕΜΙΡΑΤΕς - ΑΛΙΤΑΛΙΑ 8) :lol:

Καλημερα και απο εμενα,
αληθεια ποσο ευκολο ειναι να προσληφθεις σε μια εταιρεια τελικα?Ενδιαφερομαι για μια σχολη για την αποκτηση των πτυχιων της ιατα, διαβαζοντας εδω διαφορα που γραφονται απο εσας που οι περισσοτεροι δειχνει να εχετε εμπειρια τελικα αναρωτιεμαι αν πρωτον αξιζει ο κοπος αν δευτερον αρκει η θεληση να υπηρετισεις σε κατι τετοιο και τελικα τι προσοντα χρειαζονται για να μπεις?Γενικα επειδη νιωθω μια πιεση χρονου στο να αποφασισω τι θα κανω το Σεπτεμβρη θα με ενδιεφερε να ακουσω τις αποψεις σας.

ευχαριστω εκ των προτερων:)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.