Aerospace One

Δεν θα μπω στη διαδικασια να απαντησω στους 2 προλαλησαντες, οχι γιατι δεν εχω να πω κατι, αλλα γιατι απλα τα παντα τεινουν πολυ ευκολα να γινουν παιδικη χαρα και θελω να το αποφυγω.

Απλα ειχα εκφρασει την απορια μου, μιας και τετοιες ιστοριουλες με "εταιρειες" που ξεκινανε με 100 χιλιαρικα ειχαμε αρκετες τα τελευταια χρονια, και προσφατα με την Hellas Airlines αλλη μια (για να παραμεινω σε ενα παραδειγμα μονο). Φυσικα και μακαρι να ανοιξει, αλλα πριν δω το αεροπλανο να πεταει σε τακτικα δρομολογια, δεν ειμαι πεπισμενος. Οχι γιατι ειμαι κακεντρεχος και αρνητιστης, αλλα γιατι το δικαιωμα μου το εδωσε η ιστορια..

Και η Elite ειχε φερει αεροπλανο, και ο 747 (και οχι μονο αυτος) ειχε βαρεθει να το βγαζει φωτο στο ιδιο σημειο! :mrgreen:


Οπως και να εχει, λογω του οποιαδηποτε απαντηση θα παρεκτρεψει το νημα σε off, και επειδη εξεφρασα εν τελει την προσωπικη μου αποψη, αν καποιος θελει να πει κατι να το κανει με ΠΜ!

Φιλικα,
Α.
 
Αλκηβιαδη δεν σε "μαλωνει" κανενας. :rant:

Καλο ομως ειναι πριν κανεις τετοια σχολια, να γνωριζεις γενικα πως δουλευει το εμπορικο δαιμονιο και το ελληνικο δημοσιο.... ξερω..... και εμενα μου πηρε χρονια να μαθω. :wall:

Δεδομενο επισης ειναι οτι οι ανθρωποι πισω απο αυτη την προσπαθεια δεν ειναι ουτε χτεσινοι, ουτε τυχαιοι, και σιγουρα ουτε αλλαθητοι. :|

Αλλα σε μια εποχη που η αεροπορια στην Ελλαδα, εχει πραγματικα ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ, (με εχουν παρει δεκαδες παιδια, γνωστοι και αγνωστοι για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δουλεια εδω στην Αραπια) και ασχετα με την προιστορια του καθενος τους, ειναι τουλαχιστον εναθαρρυντικο να υπαρχουν τετοιες πρωτοβουλιες. :great:

Ενθαρρυντικο επισης ειναι το γεγονος οτι δεν ακουστηκε κανενας (ουτε στην elite ουτε και σε αυτη) να διαμαρτυρετε για καθυστερημενες πληρωμες. Πραγμα πραγματικα σπανιο για την σημερινη Ελληνικη πραγματικοτητα. :great:

Τωρα σε αυτο που λες εχεις δικιο. 9 στους 10 ειναι της μπαρουφας. Και δεν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη γνωση να το δεις. Βλεπεις ποιοι ειναι ακομα και απο αυτο εδω το φορουμ.... :?:
Οι προβληματικες εταιριες εχουν 50+ ΣΕΛΙΔΕΣ δημοσιευσεων (π.χ. HIA, hellenic Air, SkyGreece κλπ). Οι σοβαρες συνηθως κατω απο 10. :with:

Αλλα στο θεμα μας........
Παιδια αυτο μου εστειλαν κατι φιλαρακια χτες και σας το κοινοποιω..... :banana:

MVT SXASC/APR 24 SX-ASC SJH AD1354/1416 EA2254 CGK DL0054/99 SI DD FLEET SVC.

Απ'οτι καταλαβα παει για συντηρηση, και μετα θα ερθει απο Ελλαδα. :arrow:

Μου στειλανε και μερικες φωτο αλλα μιας και δεν ξερω πως να τις ανεβασω, αν τις θελει κανενας admin να του τις στειλω ευχαριστως. :thx:
 
Εγω απλα σημερα εμαθα, οτι αρχιζουν σχολειο reccurent αμεσως μετα το Πασχα, αν δεν κανω λαθος στις 9 του μηνα, μετα simulator, και δουλεια. Επισης, θα πρεπει να σκεφτει κανεις οτι η εταιρια αυτη, ειναι θυγατρικη μιας μεγαλης εταιριας με εδρα την Sarjah.....Ας ειμαστε λιγο φειδωλοι.....μπορει να ειναι η εξαιρεση στα αεροπορικα δρωμενα στην Ελλαδα, που επιβεβαιωνει τον κανονα, οτι ολοι ειναι μπαρουφες.
 
Δεν μού φαίνονται σοβαροί !!
Αεροπλάνα εχουν , εκπαιδεύσεις αρχίσαν , ....................και δεν έχουν ουτε facebook, ουτε twitter, ούτε συνεντεύξεις στα κανάλια ..... τς,τς,τς!!!
 
Και μια ιστΙοσελίδα που είχαν,δε την έχουν πια...Άσε που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο με τον υπεργίγαντα SKYGREECE...Πιστεύω ότι δεν έχουν τύχη χωρίς προσωποβιβλίο και major announcements... :D
 
Ελπιζω να το βαψουν. Αυτο μονο.
 
alex96":182n58pg said:
Και μια ιστΙοσελίδα που είχαν,δε την έχουν πια...Άσε που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο με τον υπεργίγαντα SKYGREECE...Πιστεύω ότι δεν έχουν τύχη χωρίς προσωποβιβλίο και major announcements... :D

οπως λενε και οι παπαδες....... ζητα και θα λαβεις!!!
 
Top