Aerospace One

Το To SX-FIN ειναι Chateauroux (Γαλλια). Τα -400(ια) θα ειναι μαλλον της Οasis Hong Kong... To B747 της Elite αφου απο την Vertir περασε για βολτα στη Mahan Air, ειναι stored καπου στο Ιραν. Οποτε ΔΕΝ φανταζομαι να ειναι αυτο!
 
pan90":3490tdcu said:
Ναι το κατάλαβα. Ομως δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποιο αεροπλάνο ειναι. (Εγώ τουλάχιστον.)
Αν έκανες ένα κόπο να διαβάσεις την προηγούμενη σελίδα θα ήξερες και εσύ:

MerNion":3490tdcu said:
Boeing 747-21AC(M), πρώην AP-BIB της Rayyan Air (Πακιστάν) με c/n 23652 και l/n 669. Πρώτη πτήση 05-02-1987.

Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος είναι ο κ. Αριστείδης Παππάς.

Ελληνικό νηολόγιο SX-ASC (και αυτό από τις προηγούμενες σελίδες αλλά και από αυτή)....
 
ticas":2gl8bzm6 said:
Αλλες πληροφορίες λένε , ότι η ηγεσία του σμήνους πάει σε λίγες μέρες να φέρει το αεροπλάνο από Τζακάρτα με τον επιθεωρητή της ΥΠΑ. Αν ξέρεις τιποτε άλλο ,ενημέρωσε μας.


Εννοώ για το επόμενο που σχεδιάζουν να φέρουν.
 
Δεν είναι το επόμενο, το πρώτο είναι (το SX-ASC)! Ειναι στην Jakarta για συντήρηση από την μέρα που έφυγε από την Sharjah και το παρέλαβε η Aerospace One.
 
Εμαθα από φίλους στην ΥΠΑ , ότι πρίν 2-3 μέρες εγινε πτήση του SX-ASC στη Τζακάρτα με τους επιθεωρητές της ΥΠΑ για την έκδοση του AOC και την άλλη βδομάδα έρχεται το αεροπλάνο στην Αθήνα για εκτελωνισμό.
Καιρός ήταν , για να το δουν μερικοί-μερικοί πού αμφέβαλλαν ακόμα και για την ύπαρξή του ,στις στοές της Δ2.... :twisted:
 
Τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι το ASC καταφτανει αυριο Πεμπτη, στο LGAV, απο τα Εμιρατα. Ωρα δεν μου ειπαν, αλλα γινονται προσπαθειες να μαθευτει.
 
Οι δικες μου πηγες λενε οτι θα ερχοταν σημερα απο CGK κατευθειαν, με αφιξη LGAV στις 17:00, κατι το οποιο ακυρωθηκε, και το περιμενουμε απο Δευτερα. Τεσπα, οποτε ερθει, καλως να ερθει!
 
Απο ότι με πληροφόρησαν, πήγε Sharjah να φορτώσει επίγειο εξοπλισμό, απαραίτητο για τον έλεγχο της ΥΠΑ, και έρχεται Πέμπτη.
 
Top