Aerospace One

Δυστυχώς αυτή η "φήμη" μόνο φήμη δεν είναι,το λένε και οι ίδιοι.
 
Μα από καιρο μαθαίναμε ότι ήταν η μονη ελληνική εταιρία που πέταγε και μάλιστα καλα. Τι ακριβώς έγινε; Μήπως είναι φήμες τελικά, όπως γίνεται συνήθως στον ελληνικο χώρο; Έχω φίλο πιλότο που πετάει εκεί και απ ὀτι μου είπε πριν λίγο, δεν έχουν ακούσει κάτι τέτοιο. Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω.
 
Από 7/4 περιμέναμε το ASO και ακόμα τίποτα. Αυτό δημιουργεί εντυπώσεις και όχι φήμες για το πτητικό τους έργο. Εγώ πάντως εύχομαι τα καλύτερα σε κάθε περίπτωση.
 
Panos, πολύ σωστά το θέτεις το θέμα. Ένα είναι σίγουρο, ότι οιι ανθρωποι στο Μαρκόπουλο είναι σοβαροί επαγγελματίες, και γνωστες του αντικειμενου. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περαστικό το πρόβλημα, καθόσον θέμα κεφαλαιων δεν υφίσταται.
Να είσαι σίγουρος ότι μόλις μάθω (και θα μάθω) περισσότερα θα τα γράψω.... :great:
 
Δυστυχώς έτσι είναι για τις φήμες το ξαναγράφω και μάλιστα ακούγονται και κάποια πράγματα που δεν γράφονται,σίγουρα όμως δεν έχει να κάνει με κεφαλαιακή επάρκεια.
 
Tα νεωτερα είναι ότι από σήμερα έχουν θέσει σε υποχρεωτιη αδεια άνευ αποδοχών το προσωπικό, μαζι με πιλότους και μηχανικούς. Δεν έμαθα αν υπήρξαν αντιδράσεις και τι κλίμα επικρατει στην εταιρία, αλλα σίγουρα δεν θα είναι και το πιο καλο. Κρίμα, αφού είχαμε πιστέψει ότι ήταν η πρωτη σοβαρή ελληνική προσπάθεια. Τελικά φωτοβολίδα made in Greece ήταν.
 
Ελληνική προσπάθεια και σοβαρή ; από πότε ; :wall:

guys ο χρόνος δίνει τις απαντήσεις σε όλα ..........
 
Φίλε Greg.CHQ καλημέρα,
Πριν να ειρωνευτείς ή να σχολιάσεις την οποιονδήποτε Ελληνική προσπάθεια σου λέω αν και είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις ότι η Aerospace One Greece ήταν απλά το Ελληνικό κομμάτι της εταιρείας: http://www.aerosc1.com/ShowPage.aspx?pa ... bPageId=13

Από εκεί και πέρα είχα γράψει χθες ότι οι λόγοι που το εγχείρημα "κόλλησε" είναι από αυτούς που δεν γράφονται και δεν έχουν να κάνουν με σοβαρότητα,έλλειψη χρημάτων ή κάτι αντίστοιχο.
 
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα το link.
Από που προκύπτει ότι η Aerospace One Greece ήταν απλά το Ελληνικό κομμάτι της εταιρείας. Αφού δεν αναφέρει ότι δραστηριοποιείται κάπου αλλού, αντιθέτως και από τους ισολογισμούς που επισυνάπτει αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι έδρα της είναι η Ελλάδα και αυτή είναι η "μητρική" εταιρία.
http://www.aerosc1.com/images/Financial_2012.pdf
http://www.aerosc1.com/ClientImages/dee1d323-b1c7-40b5-a0b6-6aa7872a3b10Financial_2013.jpg
Σύνολος ζημιών για 2012 και 2013 470.000 ευρώ περίπου!!!!
Διεύθυνση και έδρα της Εταιρίας φέρεται η Ελλάδα, τόσο στο site όσο και στην μπροσούρα που έχουν τυπώσει, και μόνο ένα γραφείο Marketing στην Θεσσαλονίκη.
Από που λοιπόν αντλείς το γεγονός ότι η εταιρία δραστηριοποιείται κάπου αλλού και εδώ είναι μόνο το Ελληνικό Σκέλος της εταιρίας;;;;; γιατί από το link που έστειλες δεν προκύπτει αυτό.
 
Η ειρωνεία μου είναι γενικότερη ως προς την κατάσταση που επικρατεί και φυσικά με την νοοτροπία μερικών.

Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν μεγάλα κόστη αυτό δεν το γνώριζαν ; ;

anyway για να μην βγούμε εκτός θέματος ..

Απλά θα μας μείνουν οι φώτο :)
 
Top