AF-KLM

  • Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μόνη εξαίρεση τα δρομολόγια προς Κορσική, που θα συνεχίζουν από Orly
 
Η KLM παρουσίασε τα νέα της αθλητικά υποδήματα για τα μέλη του ιπτάμενου προσωπικού της.
Η εταιρία ισχυρίζεται ότι αυτή η κίνηση θα επιτρέψει στα πληρώματα της να εργάζονται με μεγαλύτερη άνεση.

klm-png.4314





Να υποθέσω ότι σύντομα θα δούμε σορτσάκια και φανελάκια σε royal blue; :p
 

Attachments

  • KLM.png
    KLM.png
    485,2 KB · Προβολές: 313
Μη σας ξανακούσω να λέτε τίποτα για τα sneakers της Aerolíneas Argentinas.
 
Να δεις από εκεί τα ξεσήκωσαν :mrgreen:
 
Η KLM παρέλαβε το πρώτο 321neo (PH-AXA) σε διαμόρφωση που αναμένεται να τσακίσει κόκκαλα (κυριολεκτικά): 227 άτομα. Λίγο ακόμα και θα φτάναν τη Wizz στα 239. Βάσει του aerolopa το seat pitch είναι έως τη σειρά 6 32", έως τη 19 30" και από την 20 και πίσω 28" και όποιος αντέξει).

Τα 321neo θα αντικαταστήσουν τα 42 Boeing (τέλος εποχής) που βέβαια περιλαμβάνουν -700, -800 και -900 με πολύ μικρότερη χωρητικότητα (το -900 βάζει 192 άτομα). Ενδεχομένως, να σκέφτονται μπροστά στην KLM, λαμβάνοντας υπόψιν την αβεβαιότητα με τα αλλοπρόσαλλα σχέδια να μειωθεί η χωρητικότητα του Schiphol, οπότε μεγαλύτερα αεροπλάνα θα καλύψουν το κενό.
 
Νομίζω οτι εχουν παραγγείλει και 320neo για να αντικαταστησουν τα 737, οχι μονο 321
 
Τώρα και Air France Holidays.
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα αλλά είναι καλή κίνηση. Αν στηθεί καλά η πλατφόρμα θα πάει τρένο.

Post automatically merged:

Η KLM παρουσίασε τα νέα της αθλητικά υποδήματα για τα μέλη του ιπτάμενου προσωπικού της.
Η εταιρία ισχυρίζεται ότι αυτή η κίνηση θα επιτρέψει στα πληρώματα της να εργάζονται με μεγαλύτερη άνεση.

klm-png.4314





Να υποθέσω ότι σύντομα θα δούμε σορτσάκια και φανελάκια σε royal blue; :p
Τώρα που έκατσε λίγο ο κουρνιαχτός, και πάλιωσαν λίγο τα υποδήματα, φαίνονται ακόμα χειρότερα. Σαν να δουλεύουν στον Σκλαβενίτη είναι.
 
Top