1. Ο ινδικός ωκεανός είναι μια πεντακάθαρη θάλασσα. Τις τελευταίες πέντε μέρες εμφανίστηκαν σκουπίδια μόνο στην περιοχή ανοικτά του Περθ. Οι υπόλοιπες απέραντες εκτάσεις ωκεανού εδώ και μέρες, παρά το γεγονός ότι σκανάρωνται λεπτομερώς, καθάρισαν από σκουπίδια. Εκεί θα επικεντρωθώ, τελείωσε....Να ναι καλά οι δορυφόροι των Αμερικανών.
2. Δεν έχω κάτι χειροπιαστό να το αποδείξω, αλλά χθες, μετά από μια παγκοσμίως πρωτότυπη ανάλυση, αποφάσισα να πω ότι το αεροπλάνο συνετρίβη. Το ξέρω ότι για δυο μέρες θα υπάρχει κυκλώνας στην περιοχή και τα ευρήματα που βρήκα χθες θα βρίσκονται την πέμπτη ποιός ξέρει πού, αλλά τα συντρίμια θα ξέρω που θα τα ξαναβρώ. Να ναι καλά οι Αυστραλοί.
3. Το γεγονός ότι το αεροσκάφος άλλαξε κατεύθυνση κάμποσες φορές και τελικά κινήθηκε σε πορεία 180 μοίρες αντίθετα από την αρχική, μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Γιατί από όλες τις άλλες κατευθύνσεις που θα μπορούσε να ακολουθήσει,τελικά βρέθηκε εκεί που δεν υπάρχει ψυχή, κανένα ραντάρ, κανείς που να δώσει ένα στοιχείο. Να ναι καλά η τεχνολογία των Βρετανών.
4. Σε περίπτωση που δεν έγινα κατανοητός, θέλω να ευχαριστήσω την κοινοπολιτεία για την αμέριστη συμπαράστασή της.
5. Οι Κινέζοι άρχισαν να ζητάν εξηγήσεις. Δε θέλω μπλεξίματα με δαύτους. Γιαυτό και θα εκτελέσω τη συνταγή όπως μου είπε η κοινοπολιτεία. Από εχθές μου έδωσαν επιτέλους τη συνταγή ολοκληρωμένη.
6. Λες κάποιοι να μη με πιστέψουν τελικά;;;;Τα έχουμε κάνει κουλουβάχατα είναι η αλήθεια μέχρι τώρα.
7. Τι είπαμε ότι είναι renegade αεροσκάφος;;;