Άγονες Γραμμές στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Άγονες Γραμμές - 2009/2010 edition

ο διαγωνισμος για την επιγεια εξυπηρετηση για ποιο λογο να ακυρωθει?

:?:

και ξανα ο διαγωνισμός δεν ακυρώθηκε.
Πριν λίγες μέρες ανοιξαν οι οι φάκελοι των τεχνικων προσφορών και οι εταιρείες που πέρασαν σε κάποια δρομολόγια συνεχίζουν στις οικονομικες προσφορές τώρα.
Η ανάθεση των δρομολογίων θα γίνει το πολύ μέχρι 10 Μαρτίου.
Επίσης λόγο του Πασχα δόθηκε παράταση στις εταιρείες που ήδη εκτελούν τα δρομολόγια μέχρι 10 Απριλίου.
Οι νεες εταίρείες θα πετούν για τα άγονα απο 11 Απριλίου.

Τελικά, δεν γνωρίζουμε τι έγινε με τον διαγωνισμό... :(

Πάντως, οι Δωδεκανήσιοι της πρωτευούσης διαμαρτύρονται δημόσια με επιστολή στο ΥΜΕ για τη μη ύπαρξη δρομολογίων μετά τις 31/3, καθιστώντας έτσι την κάθοδο στα μέρη τους λόγω πάσχα αδύνατη...

Γνωρίζει κανείς αν όντως σταματάνε τα δρομολόγια? Δεν εμφανίζονται σε συστήματα κρατήσεων? :7:

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι δόθηκε παράταση μέχρι τησ 10 Απριλίου για τιε εταιαρείες που ήδη πετούν.

Επίσης λένε πωσ μέχρι τισ 10 Μαρτίου θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Πρεπει να βγηκαν τα δρομολογια...
Στο site της ΟΑ εχουν "βγει" τα δρομολογια για τους περισσοτερους προορισμους που ηδη ειχε η εταιρια, και για ολο το καλοκαιρι!

Σωστα,βγηκαν και μολις αγορασα για Ναξο την Μεγαλη Εβδομαδα (μεσω τηλεφωνου 284 ευρω για δυο ατομα γιατι στο σαιτ υπαρχει λαθος και βαζει και φορους οποτε παει 300 ευρω :? ) και ΝΑΙ η κοπελα μου ειπε οτι θα τα κανει μεχρι και το Καλοκαιρι η ΟΑ.

ρε παιδια να ρωτησω....με το δρομολογιο της κοζανης ξερει κανεις τι θα γινει?

Ειχαν πει οτι θα ενταχθει στις αγωνες απο τον Ιουλιο.... Τωρα αναμενουμε.

Μήπως έχουμε κάποιο νέο από τις άγονες? Στο site της ΟΑ έχουν φορτώση επιλόγη Αθήνα-Σητεία,Αθήνα-Κάρπαθος.

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=24 ... subcatid=5

Καλησπέρα φίλοι μου,

Αυτό βρήκα σήμερα στη Ροδιακή, αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο να μας πει..

Ευχαριστώ