Άγονες Γραμμές

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Άγονες Γραμμές - 2012 edition

Αγαπητε φιλε απο Κυθηρα,
Καλα τα λες για το επιπεδο εξυπηρετησης της Athens,και ισως και της Minoan,και ναι ειχα σχεση με ZF οπως και με min,αλλα εχω σχεση και με Α3,και εχω συνεργαστει και με ΟΑ.

Η αληθεια ειναι οτι ΟΑ και Α3 εχουν αλλα επιπεδα εκυπηρετησης,αλλα μην γελιεσαι το πληρωμα δεν ειναι παντα ελληνικο.
ΗΟΑ3 εχουν και Ισπανους πιλοτους,αλλα και απο αλλα μερη....εχω μιλησει μαζι τους...
Επισης δεν ειναι στο χερι μας η επιστροφη μιας καινουργιας ZF,μαλλον δεν θα το γλυτωσουμε..Η MIN εχει δωσει χαμηλες προσφορες....,και μαλλον θααναλαβει τα αγονα....

Φιλε Creg.CHQ
Eμαι 25 χρονια στο χωρο(το 9 απο κεκτημενη ταχυτητα) καταγωγη απο Χανια μενω ομως σε αλλο νησι...αγονο
Ελπιζω να απαντηθηκαν οι ερωτησεις σου....
Οσων αφορα την γνωμη των φορεων του τουρισμου για το θεμα των αγονων και των αεροπορικων εταιρειων τουλαχιστον εδω που μενω εγω,ολοι θελουν Α3 αλλα δεν εχουν κανενα θεμα με ΟΑ,μονο με ορισμενους υπαλληλους της που ειναι.....αλλα τελως παντων.
Και για να πουμε κατι σοβαρο,οι τεχνικες προσφορες των αγονων ανοιχτηκαν,υπαρχουν ενστασεις για την ΜΙΝ,για θεματα τεχνικης βασης....και ειναι πλεον σχεδον σιγουρο οτι ο super πολιτικος που παρενεβη για το AOC κρυβεται απο πισω...

Φιλε Sakis,
δεν υπερασπιζομαι καμμια ZF,ειναι προσωπικες αποψεις...δεν προσπαθω να τις επιβαλλω σε κανεναν...
Αλλα να μην γελιεστε οτι στις αλλες εταιρειες ειναι ολα ροδινα και πανε με το σταυρο στο χερι....

VOG":2y4yps07 said:
,αλλα μην γελιεσαι το πληρωμα δεν ειναι παντα ελληνικο.
.

Ε και τι έγινε; Γράφει πουθενά στο διαγωνισμό για τα άγονα ότι ο πιλότος δεν πρέπει να είναι αλλοδαπός; Γιατί γίνεσαι τόσο ανούσια προκλητικός;

φιλε alex 96
η σχεση που ειχε ο ιδιοκτητης της ZF με τα αεροπορικα ειναι ακριβως ιδια με αυτη που εχει ο Βγενο με τα αεροπορικα....Δηλαδη καμμια.Οπως και μερικα απο τα μεγαλοστελεχη της νοα.Ηρθε σαν σωτηρας απο το πουθενα και εχει απαξιωσει/συρικνωσει εντελως την ΟΑ....εδωσε slots εκατομμυριων στη Α3.Και καυχιεται που εγινε μια αεροπορικη δυναμη της Νοτιου Μεσογειου.Τελος παντων....Τωρα οντως η ZF εκανε λαθη επιχειρησιακα στο operation/customer service/reservation system κτλ...Μερικα ατομα εξ'αυτων θα στελεχωσουν και την ΜΙΝ,οποτε καλη μας τυχη......

Φιλε aakunz
Για λιγο καιρο με ενα καινουργιο κωδικο,γιατι κατι εγινε με το παλιο...
Κανενα προβλημα αν μιλα ισπανικα ο πιλοτος,ας μιλα και κινεζικα,απλως ο φιλος απο τα κυθηρα εκανε μομφη για πληρωμα της ZFπου δεν μιλουσε ελληνικα,υπηρχε οντως και Βουλγαρα που ηταν αγενεστατη,αλλα και Αιγυπτιος συνοδος..αλλα παντα με συνοδεια ελληνιδας αεροσυνοδου...και οντως υπαρχει ορος στο διαγωνισμο που επιβαλλει τα πληρωματα καμπινας να μιλανε ελληνικα.

VOG":c0mu6k1y said:
Καλα τα λες για το επιπεδο εξυπηρετησης της Athens,και ισως και της Minoan,και ναι ειχα σχεση με ZF οπως και με min,αλλα εχω σχεση και με Α3,και εχω συνεργαστει και με ΟΑ

Βεβαιότατα, είμαι σίγουρος ότι έχεις μια σοβαρή επαγγελματική σχέση με αυτές τις εταιρίες... πουλάς πόστερ με τα αεροπλάνα τους σε πανηγύρια στα άγονα νησιά...

Και για να πουμε κατι σοβαρο,οι τεχνικες προσφορες των αγονων ανοιχτηκαν,υπαρχουν ενστασεις για την ΜΙΝ,για θεματα τεχνικης βασης....και ειναι πλεον σχεδον σιγουρο οτι ο super πολιτικος που παρενεβη για το AOC κρυβεται απο πισω...

Ε πες και κανένα σοβαρό ρε παιδί μου... με το τσιγκέλι θα σου βγάζουμε τα αποκλειστικά?

Μην νομίζετε όμως ότι κι εγώ πάω πίσω... πάρτε κι από μένα ένα αποκλειστικούλι... O πολιτικός που κρύβεται πίσω απόλα είναι ο Μπουμπούκος... ο μπατζανάκης του κουμπάρου μου τον είδε μεταμφιεσμένο σε μηχανικό αεροσκαφών να υπογράφει για το AOC της Μinoan ... τον πρόδωσε η κονκάρδα του κόμματος που φόραγε στο στήθος...

Η αληθεια ειναι οτι ΟΑ και Α3 εχουν αλλα επιπεδα εκυπηρετησης,αλλα μην γελιεσαι το πληρωμα δεν ειναι παντα ελληνικο.
ΗΟΑ3 εχουν και Ισπανους πιλοτους,αλλα και απο αλλα μερη....εχω μιλησει μαζι τους...

Εμ το είχα μυριστεί εγώ ότι εκείνος ο ψευδός ο πιλότος που πέταγε τις προάλλες στα Κύθηρα ήταν Ισπανός, αλλά είπα μην μιλάς, γιατί όλοι θα σε πουν ρατσιστή με τους ψευδούς...

Είμαι όλος αυτιά να ακούσω τι είπατε ρε VOG με τους Ισπανούς... εσύ που έχεις τα κονέ ρώτα τους ρε φίλε την άλλη φορά αν θα το πάρει φέτος το πρωτάθλημα η Ρεάλ στην Ισπανία γιατί μου την δίνει αυτή η παλιομπαρτσελώνα...

Υ.Γ Φίλε VOG συνέχισε... σου ζητάω ταπεινά συγνώμη που σου είπα να σταματήσεις... το γέλιο στην εποχή μας σπανίζει... συνέχισε...

Παιδιά σορρυ αλλά διάβασα όλο το θέμα και θα ήθελα να κάνω μια ερώτησή,η Α3 ακριβώς,με τι αεροπλάνα ξεκίνησε την ''καριέρα'' της?Μιας και μιλάμε για ''ΑΤΙΑ αεροσκαφη και προσωπικο''?
Χωρις να θελω να παρω το μερος κανενος φυσικα!

Φιλε κομπουτερακια,

Τι να πω μαζι σου..επιβεβαιωνεις τι ασχετοσυνη σου....Νομιζω τελικα οτι ουτε σε ποστερ δεν εχεις δει αεροδρομιο....
Τωρα,μπορεις να πιστευεις οτι θες....Και αν εισαι τοσο οικειος με το χωρο να κανουμε και μια συζητηση σοβαρη....Αλλα ειπαμε ειχες γεννηθει τοτε που ξεκινησα?
Μαλλον αυτο που δεν μπορεις να χωνεψεις ειναι οτι εγω μπορω να μιλω με στελεχη αυτων των τεσσαρων εταιρειων που διεκδικουν τα αγονα...εσυ ποτε
και φυσικα αυτο που με ενδιαφερει λιγοτερο ειναι να αποδειξω σε εναν ανυπαρκτο ποιος ειμαι και ποια ειναι η πορεια μου
αντε γεια λοιπον και μεινε στην αφανεια,εκει προσφερεις περισσοτερα.

aakunz":1amtf09x said:
Ε και τι έγινε; Γράφει πουθενά στο διαγωνισμό για τα άγονα ότι ο πιλότος δεν πρέπει να είναι αλλοδαπός; Γιατί γίνεσαι τόσο ανούσια προκλητικός;
Ειμαι 99% σιγουρος οτι η ΥΠΑ αναφερει ΡΗΤΑ στις προυποθεσεις οτι το πληρωμα πρεπει να μιλαει Ελληνικα, οποτε κατ'επεκταση οι κυβερνητες πρεπει να ειναι Ελληνες... Επισης γνωριζω οτι στον φακελο της προτασης δηλωνεις περα απο αεροσκαφος/αεροσκαφη και πληροφοριες για τα πληρωματα που θα εκτελουν τις πτησεις!

Νομίζω ότι αναφέρεται στο πλήρωμα καμπίνας, που είναι υπεύθυνο για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επιβατών. Εξ άλλου, η γνώση και ομιλία της ελληνικής δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των ελλήνων. Το ότι κάποιος είναι αλλοδαπός, δε σημαίνει ότι δε μπορεί να μιλήσει ελληνικά. :wink: ...

Φιλε Nfeefe,ετσι ειναι..το ανεφερα πιο πανω στο φιλο Aakunz.Noμιζω ομως οτι λεει για τα πληρωματα καμπινας..δεν ειμαι σιγουρος..οι πιλοτοι ομως και απο την ΟΑ/Α3(τουλαχιστον ο ενας) δεν ειναι παντα ελληνας,τουλαχιστον η ZF ειχε και Βουλγαρο και Μαλτεζο.