AIA online Flight Info

Απο τις αφίξεις του ΑΙΑ

Cairo Delta Airlines DL 9859 1/2/2011 15:30
 
Καλησπέρα σε όλους

προσπαθώ να βρω πότε θα προσγειωθεί το Ed Force One στο Βενιζέλος. Η συναυλία των Maiden είναι στις 17-06, άρα θα πρέπει να έρθουν ήσ τις 16 ή στις 17 το πρωί. BTW οι φωτό του Ed Force One από τη Βασιλεία είναι σούπερ. Αν ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω την πληροφορία? thanx.
 
Δεν είναι σίγουρο οτι θα έρθουν με το συγκεκριμένο αεροπλάνο. Πιστεύω (ας μας διορθώσει ο dimitris@swiss) οτι το συγκεκριμένο αεροπλάνο δεν μετέφερε τους Iron Maiden αλλά ήταν κάποια πτήση της Astraeus ή της Thomson (πρόσφατα πέταγε και για την Iceland Express). Απ' ότι διάβασα σε άλλα site, σχεδόν σε όλες τις άλλες ευρωπαικές πόλεις ΔΕΝ πήγαν με το συγκεκριμένο αεροπλάνο αλλά με bizjet.
 
Το Ed Force One ανήκει στην Astaeus και από εκεί το έχουν ναυλώσει οι Maiden. Άλλωστε εκεί δουλεύει και ο Dickinson. Τώρα δεν ξέρω αν ήταν εκεί για άλλη πτήση, αλλά είναι πολύ πιθανό αφού όταν δεν το χρησιμοποιούν οι Maiden η Astraeus το δίνει αλλού. Ελπίζω να έρθουν με αυτό και να καταφέρουμε να το δούμε από κοντά. Υποψιάζομαι ότι θα είμαι ο μόνος fan που θα πάει για το αεροπλάνο και όχι για τους maiden!!!
 
Λάθος κάνεις, και εγώ για το αεροπλάνο θα πάω :) :)
Δυστυχώς όμως δεν το βλέπω να έρχεται, το βλέπω κάθε μέρα να πετάει LGW-KEF για την Iceland Express. Είδωμεν!
 
Κοίτα να δεις τώρα. Και πάντα ήθελα να πάω Ισλανδία!!!
 
Ας ελπίσουμε πως θα το χρησιμοποιήσουν!
 
MerNion":2c862h2g said:
Πιστεύω (ας μας διορθώσει ο dimitris@swiss) οτι το συγκεκριμένο αεροπλάνο δεν μετέφερε τους Iron Maiden αλλά ήταν κάποια πτήση της Astraeus ή της Thomson


Σωστός ο MerNion, οταν πήρα τις φωτογραφίες έκανε την πτήση ΚEF-BSL-KEF for Astraeus.
 
Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη,jc. Αυτη η αηδία να ανακοινώνεται το Gate μόλις μία ωρα πριν την απογειωση λες και είμαστε στο EGSS, θα παραμείνει;
 
Top