Air Atlanta 747 perni olympic colours gia tin floga

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ki omws... Oxi mono to livery alla kai to eswteriko toy Dios tairiaze apolyta me to tagieraki ths Giannas, den eidate tis fwto; :lol:

GOOD NIGHT, MY SWEET OLYMPIC AIRLINES.....

SWEET DREAMS.....

Δεν γνωριζω εαν πεταξει κανεις σας προσεχως με ΟΑ.. Παντως ειμαι σιγουρος οτι πολλοι περιμενουνε το τριπ ριπορτμε ανυπομονυσια και φιλικη στοργη.. (ουπς λαθος προγραμμα.. :oops: :mrgreen: ) Και εγω ειμαι πολυ περιεργος να δω τι αλλαξε απο τον 11/02 οταν ειχα πεταξει για τελευταια φορα με ΟΑ...

seven4seven":1k7eea9u said:
Re Cross,xalarwse,den ta exoun valei oloi mazi sou (ektos ki an eisai i8ynwn tis OA kai mas to kryveis),den nomizw oti o GP707 sou leei kati prosvlitiko.Ektos ki an prosvallesai apo....smileys!

Xalarwnoume,leme

Thanks seven4seven :great: .
Cross sorry, :4: δεν ηθελα να σε προσβαλω. Και το smiley δεν ηταν προσωπικο. Και φυσικα και δεν κριτικαρουμε ατομα στο forum. Απλα επειδη ειμαστε μια κοινοτητα αεροπορικη, μας "ποναει" ολους που ο εθνικος αερομεταφορεας δεν ανταποκρινεται στις προσδοκιες μας. Και ειναι κριμα περιμενοντας μια ζωη να δουμε ενα ελληνικο αεροπλανο με special c/s, (αφου τα μοναδικα special c/s που ειχε ποτε ελληνικο αεροπλανο ηταν τα 734 και τα στικερακια των dash-8 για το 2004), τελικα να μην το βλεπουμε και μαλιστα ξεροντας οτι δεν θα υπαρξει αλλη ευκαιρια. :(
Λοιπον και παλι συγνωμη, αλλα ειλικρινα δεν τα εγραψα επι προσωπικου.
:4:
:4: Συχωρεμενος????????? :thx:

χαχα έχει καταντήσει εκνευριστικά πολιτισμένο το φόρουμ

:arrow: Στέφανε ,ήρθα αθήνα το σάββατο με Ο.Α ,με υποδέχτηκε η κούκλα η ανδρομέδα με κοπέλες με κανονικές στολές ο.α και όχι aviation

Οι Ο.Α σερβίρουν ακόμα τον καλύτερο χυμό πορτοκάλι (Λακωνία :wink: ),και είναι ακόμα εκνευριστικά ελαστικοί σε ελληνάρες που καθυστερούν :evil: :evil: