Air Canada στην Αθήνα

Δυστηχώς όπως φαίνετε στο site της εταιρίας θα χρησιμοποιήσουν τα 767 με την 'παλία' διαμόρφωση τα οποία δεν περιλαμβάνουν 'executive first seats' αλλά 'comfort plus seats' (κάτι σαν τις business seats στα 340 της πρών OA μου φαίνονται..)
Αναρωτιέμαι και τι είδους IFE θα έχουν αυτά και την ποιότητα των θέσεων γενικά..
 
Αγαπητ μακλάβιν, το σύστημα ψυχαγωγίας παραμένει καλό (με λίγο μικρότερη οθόνηα) κόμα και στα παλαιότερα των 767 της. Η φυσική φθορά είναι σίγουρα ορατή σε πολλά μέρη αλλά είναι αρκετά άνετα τα εσωτερικά τους. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα ανεβάσω φωτογραφίες για πλήρη κάλυψη.

δικά μας
 
Σημερα δεν θα ηταν η πρωτη της πτηση προς Αθηνα????
 
Οχι εγώ εχτές είδα να απογειώνετε απο τον 21 αριστερό.......Μάλλον χτες ήταν η πρώτη πτήση...
 
Ρε παιδιά εμένα μου φαίνεται μόνο ή όντως η ιστοσελίδα του ΑΙΑ δεν έχει περάσει ακόμα τις πτήσεις της AC ,τουλάχιστον όσον αφορά τις αφίξεις..?
Μήπως υπάρχει κανα άλλο site που να μπορώ να τις δώ..(τις ώρες αφίξεων..)
 
Υπάρχει η απευθείας πτήση από Τορόντο AC826 που ξεκινά 19:10 την Παρασκευή 11/6/10 και φτάνει το Σάββατο στις 11:45 με αεροσκάφος 763 παλαιάς διαρρύθμισης καμπίνας. Τώρα εάν είναι η πρώτη τους πτήση δεν ξέρω. Μπορεί να είναι η πρώτη τους πτήση και γι’ αυτό ο ΑΙΑ θα τους εμφανίσει μεθαύριο.
 
Όχι δεν είναι η πρώτη..
 
Η πρώτη πτήση ήταν να γίνει στις 6 Ιουνίου και από Μόντρεαλ στις 7 Ιουνίου αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πραγματοποιήθηκαν αυτές οι πτήσεις και προσγειώθηκαν στην Αθήνα στις 7 και 8 Ιουνίου. Τους είδες στην Αθήνα και ο ΑΙΑ δεν τους είχε στις αφήξεις / αναχωρήσεις;
 
Aπλώς διάβασα το post ενός φίλου πιο πρίν που είπε οτι είδε ενα departure..
Και, πιστεύω στο πρόγραμμά τους...
 
Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ενώ θα έπρεπε να υπήρχε πτήση από Μόντρεαλ ΣΗΜΕΡΑ η ιστοσελίδα της AirCanada δεν την εμφανίζει. Πρώτη διαθέσιμη πτήση από Μόντρεαλ είναι Σάββατο 12 Ιουνίου. AC828 αναχώρηση 18:10 άφιξη στην Αθήνα Κυριακή 10:20 με 763.
 
Top