Air Canada στην Αθήνα

Όντως,και εγώ το τσέκαρα αυτό..
Απορώ τι έγινε...
Απλώς μετατοπίσανε το πρόγραμμά τους? δεν είχαν καλο load factor και τις ακυρώσανε? ή κάτι αλλο..
who knows...
 
Μπορώ να βεβαιώσω ότι η μεσημεριανή πτήση για Μόντρεαλ στις 7 Ιουνίου έγινε κανονικά, με μία ώρα καθυστέρηση. Ο λόγος που το γνωρίζω είναι πως ήταν η μητέρα μου μέσα, πήγαινε στην αδερφή μου που ζει μόνιμα Καναδά. Τώρα τί γράφουν ή όχι τα τεφτέρια της εταιρείας και αν πήγε με Airbus, Boeing, ATR ή διαστημόπλοιο δε το γνωρίζω - συμπαθάτε την, μαμάκα είναι όχι αεροπλανοσπότερ. Μια φορά η πτήση έγινε, και έγινε με Air Canada από Αθήνα για Μόντρεαλ απευθείας.
 
Άρα ήτανε λάθος των site τους..
 
Η swissport κάνει το handling στο ελ.βενιζέλος για την AC ε..?
 
Αγαπητά μέλη, ακριβής στην άφιξη και πανέμορφη.

δική σας

[album]20005[/album]
 
90% η πληρότητα στο YUL-ATH

Η Air Canada φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τις πτήσεις της από Μοντρεάλ για Αθήνα. Το σχετικό απόσπασμα του άρθρου αναφέρει (σε μεταφράση από τα γαλλικά):

Ο αντιπρόεδρος της Air Canada δηλώνει ευχάριστη έκπληξη από τα αποτελέσματα των υπερατλαντικών πτήσεων που δρομολογήθηκαν στις αρχές του καλοκαιριού, ήτοι από Μοντρεάλ για Βαρκελώνη, Αθήνα, και Βρυξέλλες. "Όσον αφορά την Βαρκελώνη και την Αθήνα, πρόκειται για εποχιακές πτήσεις", είπε. "Η πληρότητες ήταν περί τα 90%, που είναι πολύ υψηλές για καινούργια δρομολόγια, παρά τις διαδηλώσεις στην Αθήνα και τις απεργίες στην Ελλάδα. Και στις δύο περιπτώσεις είμαστε τόσο ευχαριστημένοι που αποφασίσαμε να επιμηκύνουμε τη σαιζόν την επόμενη χρονιά."
 
Θερινή επιστροφή από 3 Ιουνίου από YYZ και από 4 Ιουνίου από YUL για το καλοκαίρι
ATH-YYZ AC827 12:00-15:45 2,5,7 763
YYZ-ATH AC826 17:55-10:30
ATH-YUL AC829 12:00-15:05 2,6 763
YUL-ATH AC828 18:20-10:30
 
Σύμφωνα με την εταιρεία, θα υπάρχει σύνδεση με Τορόντο 4 φορές/βδομάδα, ξεκινώντας 1η Ιουλίου 2011, ενώ για Μόντρεαλ δεν έχει πει ακόμα κουβέντα. Οι δικές σου πηγές ποιες ήταν;

http://aircanada.mediaroom.com/index.php?s=43&item=417
 
Οι πτήσεις αυτές φαίνονται και στο timetable της Star Alliance στο http://www.staralliance.com για 3 φορές την εβδομάδα.
 
Γνωρίζει κανείς εάν η Air Canada συμπεριφέρεται σαν lowco εταιρεία. Ο λόγος που ρωτώ είναι γιατί πήγα να κλείσω εισιτήριο για Καραϊβική και βλέπω ότι πληρώνεις το φαγητό στην πτήση από Τορόντο. Επίσης σε χρεώνει επιπλέον για προεπιλογή θέσης. Τέλος σε χρεώνει CA$15 για Status Miles. Αυτές οι πρακτικές μου θυμίζουν lowco.
 
Top