Air Cruise: Νεα εταιρεια!?

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ppl":18ui795i said:
M O U F A .........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μηπως θα ηθελες να μοιραστεις μαζι μας το χαρακτηρισμο σου? Εχεις καποια καινουρια πληροφορια ή απλα ετσι υποθετεις? Καλο θα ειναι να εξηγουμε ορισμενα πραγματα (αν ξερουμε) και να μη γραφουμε αβασιμους μονολεκτικους χαρακτηρισμους. :?

Ηρθε στη SKG το MD-80 της Air Adriatic για ορισμενες charter πτησεις σε συνεργασια με την Air Cruise. Αυτη τη στιγμη ειναι παρκαρισμενο στο "Μακεδονια" και πιθανον θα εκτελεσει την πρωτη πτηση αυριο (Πεμπτη) το πρωι.

Το MD-80 κανεις πτησεις για Ροδο απο την περασμενη Κυριακη. Συμφωνα με πληροφοριες στις 11/4 ερχεται και δευτερο MD-80 για charter στο εξωτερικο.

Πληρωματα ?

Μηπως ειναι ευκολο να μαθουμε με τι πληρωματα πετανε αυτες οι πτησεις ? :wink:

Καλο θα ηταν επισης να μαθουμε γενικως με τι callsign πεταει και καμμια φωτογραφια!
Χρηστοοοοοο??? :roll: :wink:

GP707":12pqxkxc said:

Προσεχώς...
Να φανταστώ πάντως πως όλη αυτή η κινητικότητα της εταιρείας έχει να κάνει με τις 5ημερες της Γ' Λυκείου και τις επερχόμενες εκδρομές του Πάσχα.

οι seniors ειναι της air adriatic και τα υπολοιπα μελη καμπινας ειναι οι ελληνες που εκπαιδευτηκαν απο την aircruise.

katrina νε την Αir Cruise τι εγινε? δεν ακουγεται τπτ.. ;) ;) ;) ;) ;)

.oO(sorry 4 the off, αλλα ειμαι σιγουρος οτι εδω θα το διαβασει - αλλα δεν ειμαι σιγουρος αμα θα το διαβασει εδω! ;) )Oo.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΑ...ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ON TOPIC ΚΑΙ ΟΧΙ OFF TOPIC ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ AIRCRUISE.

Η ιστοσελιδα της εταιρειας ληγει την 1η Οκτωβριου 2006.. για να δουμε ποσο ακομα θα την εχουμε στα "αγαπημενα" μας.. ;)