Air France στην Αθήνα

  • Thread starter SK
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Κοιτάμε το ότι κραταει 2w από Μασσαλία και Νικαια..Δεδομενου ότι το πρόγραμμα αναπτυξης περιφερειακών βάσεων της AF εχει παει ελαφρώς κατά διαόλου και έχει κόψει πολλά δρομολογια σε όλη την Ευρώπη,και με όλη την αρνητικη δημοσιοτητα της Ελλάδας τον τελευταίο καιρό,θεωρω θαυμα ότι επεζησαν αυτα τα δρομολογια,τα οποια εχουν πιο εποχικό χαρακτηρα.Παρισι δεν τα λες για ναχει κινηση όλο το χρονο,ή ετσι φαινόταν..Το ότι απο 4 παει σε 2 και απο Α320 σε Α319 ειναι λογικό μεστο καταχειμωνο που ετσι κι αλλιως πεφτει η κίνηση...Όσο για τα Α319 του Παρισιου,ευκολα αλλάζουν σε Α320/321 εάν υπάρξει μεγάλη ζητηση..Όπως γινεται χρόνια τωρα..
 
Η ΑF σκέφτεται να ξεκινήσει πτήσεις από Ορλύ προς ATH,FCO,IST κτλ. για να αξιοποιήσει το στόλο των Α320 τις μεσημεριανές ώρες,για να ανταγωνιστεί την ΕΖΥ :D, και γενικως να πειραματιστούν κι άλλο στο P2P μιας και έχει παει τόσο "καλά" από τις άλλες βάσεις...Εκτός από την "Εύκολη" έχουν και την Transavia στο Ορλύ την οποία,θεωρητικά,σκεφτοντουσαν και σαυτή να πασάρουν δρομολόγια για ανταγωνιστούν και την U2..Aν αποφασίσουν τι θέλουν ας μας πουνε..


http://www.airliners.net/aviation-forum ... n/5536065/

http://www.latribune.fr/entreprises-... ... -orly.html
 
Αυτο μπορει να βολεψει κάποιους που πηγαίνουν Παρίσι ή σε άλλες γαλλικές πόλεις καθώς απ´οσο ξέρω έχει πτήσεις απο ORY για γαλλική επαρχία. Λογικα θα κοπεί μια καθημερινή απο CDG

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
3 πτήσεις/εβδομάδα από Αθήνα για Νίκαια, 5 για Μασσαλία (από 3 το καλοκαίρι 2012) και 4 για Τουλούζη (από 1 το καλοκαίρι του 2012) μας υπόσχεται η AirFrance την επόμενη θερινή περίοδο. Οι πτήσεις είναι τρελά εποχικές, από 15/07-01/09 για Τουλούζη/Μασσαλία, και από 30/06-01/09 για Νίκαια.

:arrow: http://airlineroute.net/2012/12/07/af-e ... 13update5/
 
Top