Air Go

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εχεις δίκιο φίλε pcp1311,Μασσαλία-Μάλτα είναι το δρομολόγιο.Mea culpa,δέν θυμόμουν καλά και..έμπλεξα τάς νήσους.

Κατά τά άλλα είναι πράγματι όπως τα λές,με την διαφορά ότι δέν υπάρχει ακόμα σκέψη γιά περισσότερα αεροπλάνα πέραν αυτού τού 2ου.Γιά την βάση του (και όχι έδρα-η έδρα αφορά την εταιρεία και όχι το αεροπλάνο) δέν ξέρω ακόμα λεπτομέρειες,πάντως οι δικές μου (πολύ αξιόπιστες) πηγές δέν έχουν ακόμα πληροφορίες αλλά η ιδέα να είναι αυτή η βάση στην Ελλάδα δέν είναι και πολύ αρεστή στους αρμόδιους τής εταιρείας.

Δεκτή και από την πλευρά μου η παρατήρηση για τη "βάση" και όχι την "έδρα" των αεροσκαφών... Όσο για τους αρμόδιους της εταιρείας, φίλε Hastaroth, όπως ορθά είχες πει "στην Βουλγαρία,όπου δέν σε ξεσκίζουν στην φορολογία (είναι μόνο 10% έναντι 45% στην Ελλαδίτσα μας).Οχι,θα κάτσουν να σκάσουν...", ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει; Από την άλλη, η φορολογία πάντα πάει στα κέρδη και όχι στις ζημιές, οπότε;... Γενικά, είναι λυπηρό φυσικά να συμβαίνουν αυτά, ήτοι να φεύγουν εταιρείες από την Ελλάδα, αλλα συνάμα και αναμενόμενο. Τουλάχιστον, έτσι πιστεύω εγω... Για την ακρίβεια, υπάρχουν πολλά επιχειρήματα και για να μείνει, αλλά και για να φύγει. Σαφώς βέβαια, για κάποιον που βάζει λεφτά, ο οικονομικός παράγοντας είναι - τελικά - και ο σημαντικότερος.