Air One, Rome - SKG

• Thread starter Thread starter vassio
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και οντως οι Ιταλοι φιλοι μας εχουν απολυτο δικιο. Η Ρωμη θα συνδεεται και επισημα και με δευτερη αεροπορικη εταιρια με τη Θεσσαλονικη:AP 4236 11:50 FCO 14:30 SKG
AP 4237 15:15 SKG CR9 daily.
Προφανως ειναι Codeshare με την Α3 με τους ιδιους αριθμους.
Το μονο περιεργο ειναι οτι θα γιενεται κολλητα, σχεδον ιδια ωρα με την AZ η οποια θα αναχωρει καθε μερα απο το fCO στις 11:15! Μακαρι να παει καλα και να μεινει γιατι ειναι μια απο τις εταιριες που στηριζουν παρα πολυ την ελληνικη αγορα.

ωΧ!το φοβόμουν αυτό :rant: μέρες τώρα σκεφτομουν τα ωραρια της πτησης και παρακαλούσα να είναι απογευματινή για να δίνει ευκαιρία city break αποδράσεων στη ρώμη για σαβκο χωρίς να χρειάζεται να λειψω από τη δουλειά (σχολαω 3,εγω και η μισή ελλάδα ) αλλα που τετοια τύχη.. :wall: jetflight δεν ειναι παραξενο που είναι κολλητα αφού θελουν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό...ελπιζω να μην αναγκαστεί να φύγει μια από τις 2..απλα να κανει rescheduling :D ..
45λεπτα για ενα δεν CR-9 είναι πολλά?το ίδιο κάνει και ενα Α-319/737...

Εκείνο που σκέφτομαι είναι αν οι πτήσεις της AP θα "πιασουν" στο ελληνικό κοινο της Β.Ελλαδας..η αλιταλια είναι γνωστή εδω και πολλά χρόνια,προσφερει καλές συνδεσεις και καλές τιμες(επίσης χαλια σερβις,χανουν βαλιτσες,καθε 3 και λιγο απεργιες αλλα επειδη υποσυνειδητα ο ελλ.λαός λειτουργεί μαζοχιστικα και τα εχει περασει ξανα με την ΟΑ.. την στηριζει την ΑΖ :D )..Απτην άλλη όμως η πτηση θα πουλιεται και με κωδικο της Α3 σαν πτήση της Α3..οπότε αυτό είναι ένα στοιχειο μάρκετινγκ που θα τραβήξει..εξάλλου προσφερει μίλια στο miles&more,έχει καλες ανταποκρίσεις με το εσωτερικό της ιταλίας και ίδιο στόλο με την Α3..737 που αντικαθίστανται από Α-320..ασε που τα χρώματα της θυμίζουν λίγο την Cronus.. :D

jetflight μηπως έχεις προσβαση να δεις και τα ωραρια των αλλων πτήσεων της ΑΡ? FCO-HER-FCO,FCO-LCA-FCO...διότι μεχρι να ανεβουν στο σύστημα της ΑΡ σωθηκαμε..

Πολυ απλο θα μπεις στο πιο γνωστο CRS http://www.amadeus.net Οι στηλες Timetable και availiability θα σε κατατοπισουν.
Ηρακλειο και Κερκυρα γινονται με 737.Επισης δεν βλεπω τις περισινες πτησεις της Α3 απο Μυκονο και Σαντορινη για την Ιταλια.
Η Air One πιστευω οτι θα παει καλα διοτι απο τη μια θα πλασασιστει σαν πτηση και απο την Α3 που ειναι πλεον γνωστη στην Ελλαδα και δευτερον πονταρει στο ολοκαινουργιο CR9 εναντι του παλαιου M80!.
H Air One ειναι εξισου γνωστη οσο και η ΑΖ στην ιταλικη αγορα οποτε λογω και νεου αεροσκαφους , ισως να ειναι αυτος ο λογος που πεταει σχεδον ιδια ωρα με τον ανταγωνιστη της. Αν παει καλα προφανως να μεγαλωσει τον τυπο σε 737 και 320.

μπορει μεν η ap να εχει crj ...αλλα η αλιταλια πλεον θα πετα με α321

απο αθηνα και θεσσαλονικη προς ρωμη

Eισαι σιγουρος?γιατι εγώ στο timetable της ΑΖ που μπηκα τις προαλλες εδειχνε για το καλοκαιρι το κλασικο MD-80(δεν εχω παραπονο να λεμε την αλήθεια ειναι το πιο αθόρυβο αεροπλανο οταν καθεσαι απο τα φτερα και μπροστα). Εαν παντως ισχύει τότε :banana: :banana: ..το Α-321 είναι το πρωτο Αιρμπας που ανεβηκα από την οικογενεια Α-320 και ειναι και το πιο αγαπημενο μου..

Jetflight ευχαριστω για τη βοηθεια..αν και δεν εχω ιδεα απο CRS θα προσπαθησω να μαθω

jetflight στο αμαντεους που μπηκα δεν βγαζει την πτηση της ΑΡ apo uesnkh για ρώμη μονο την αλιταλια..αλλα μπηκα στην ευρεση θεσεων οχι στο timetable..προφανως ακομα δεν εχουν φορτωθει στο συστημα κρατησεων

Στο timetable του αμαντεους δεν δινει την πτηση AP SKG-FCO απο τελη μαρτιου αρχες απριλιου αλλα απο τελη μαιου..πως γινεται αφου υποθετικα ξεκιναει τελη μαρτιου..? :(

Οντως η ΑΖ θα πεταει και στη Θεσσαλονικη με 321! και μαλλον πηραν αυτη την αποφαση μολις πληροφορηθηκαν οτι μπαινει και η Air One.Προσωπικα δεν γνωριζω εαν θα ξεκινουσε σιγουρα απο τελη Μαρτιου.
Πολυ πιστευω οτι η ΑΡ θα προβληματιστει με αυτη την κινηση της ΑΖ να βαλει ενα μεγαλυτερο και συγχρονο αεροπλανο στη γραμμη αυτη και πιθανον να αναθεωρησει τη δρομολογηση του CR9 του οποιου η διαφορα θεσεων ειναι σαφως μικρη σε σχεση με το 321. Ενδεχομενως να γινει 737 η 320. Την αποψη μου αυτη ενισχυει η αποφαση της ΑΡ να πεταει σχεδον ιδια ωρα με την ΑΖ.Σε επιπεδο τιμων νομιζω ειναι ιδιες ,και η ΑΖ εχει γενικα καλες τιμες.

απο 1 ιουνιου θα πεταει η ap .
απο οτι εχω καταλαβει μονο εμεις διλεγουμε εταιρειες συμφωνα με το τυπο του αεροσκαφους.
οι περισοτεροι ειναι τι τιμες θα βρουν

δεν ειναι τρομερο το προβλημα στους περισερους να ειναι a321 or crj .

το καλο με την air one ειναι οτι εχει και τιμες ow στο φθηνοτερο ναυλο και πιο φθηνες απο αλιταλια.
πλεον και η αλιταλια ομωσ ανακοινωσετιμες ow

αντιθετως θα ελεγα δεν ειναι προβλημα γιαυτους που ξερουν απο αεροπλανα..ο απλος κόσμος βλεποντας ενα μικρο CRJ-9 λεει "ωχ...μαυτό το μικρο θα πεταξουμε?"..αντιθετως βλεποντας το Α-321 νιωθει μεγαλυτερη σιγουρια κι ασ μην ξερει οτι η ασφαλεια δεν ειναι θεμα μεγεθους..τελικα εδω το μεγεθος δεν εχει σημασια :lol:

και τωρα που το θυμήθηκα...μπορει καποιος με e-ticket που πεταει SKG-FCO-BCN να εκτυπώσει απο το ιντερνετ τις καρτες επιβιβασης και για το σκελος ρώμη-βαρκελωνη το προηγούμενο βραδυ?