Air One στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Προσπάθησε τότε να μην παραδώσεις αποσκευή... Αυτό το πρόβλημα δεν θα το ξεπεράσει ποτέ ο σταθμός της ΑΖ στη Ρώμη

Η Air One ξεκινά από 19/9 πτήσεις από Μιλάνο για Αθήνα. Τιμή ναύλου Go 70€ + 6€ για την αποσκευή αν έχεις αλλιώς δεν χρειάζεται να πληρώσεις, μπορείς να κλήσεις θέση με Smart και Value που περιλαμβάνει το κόστος αποσκευής και κερδίζεις μιλιά με το πρόγραμμα της Alitalia.

70€ είναι μετ' επιστροφής, ενώ 6€ χρεώνεται η βαλίτσα ανά δρομολόγιο. Πολύ καλές τιμές, επίσης από 1.7. ξεκινάει και MXP-HER και MXP-RHO.

Σήμερα που χάζευα το site της Air One παρατήρησα πως το διαφημιστικό που έχει στην κεντρική σελίδα για τοις διαφορετικές θέσεις comfort, plus κτλ. Παρατήρησα ότι το φόντο δεξιά είναι οι θέσεις Skycouch της Air New Zealand. Δεν έχουν το θεό τους οι Ιταλοί!!

Έχει πετάξει κανείς με την ενλόγω μετά τη συννένοση της με την Alitalia? Σκέφτομαι για Μιλάνο και το site της Alitalia το πουλάει operated by AirOne... Πως είναι το service της? Στο site της μου φαίνεται πως γέρνει προς low-cost ή κανω λάθος?
http://flyairone.com/

To service είναι ολόιδιο με της Alitalia σε short-haul, και ναι, είναι 95% low cost και στις δύο.
Για εμένα δεν είναι άλλη εταιρία αλλά δεύτερο brand name της ίδιας εταιρίας.

Σύμφωνα με τη σελίδα της εταιρίας εμφανίζει πτήσεις από τις 7 του μήνα και μετά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Αλλά δεν εμφανίζει τπτ για τον Νοέμβρη δεν ξέρω αν έχουνε ενημερώσει το σύστημα ή όχι. Τώρα αν είναι νέο ή παλιό εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί σαν δρομολόγιο ενδεχομένως όμως να κάνω λάθος.

Έχει εμφανιστεί εδώ. Βέβαια τότε το δρομολόγιο θα σταματούσε 11/9. Απότι φαίνεται συνεχίζει έως τέλη Οκτώβρη.

Το ATH-MXP κόπηκε;; Στο site της εταιρείας δεν μπορώ να βρώ πτήσεις ενώ και η Alitalia δεν δίνει την πτήση της Air One,όπως έκανε στο παρελθόν...Γνωρίζει κάποιος τί γίνεται με το δρομμολόγιο;;