Air One - Transit at Rome!

• Thread starter Thread starter EFL03
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

EFL03

Business-Class-Member
Περιοχή
Κεφαλλονιά
Website
www.european-aviationfriends.de
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGKF
Γεια σας,

επειδή μετά από πολύ καιρό θα ξαναπετάξω και μάλιστα μέσω Ρώμης, έχω μια απορία για το αεροδρόμιό της:

Θα πετάξω από Σαρδηνία για Ρώμη με Air One και από εκεί συνεχίζω με την ίδια εταιρεία για Κοπεγχάγη. Για να αλλάξω αεροπλάνο, έχω στη διάθεσή μου 1 ώρα και 40 λεπτά.

Τα δύο σκέλη της πτήσης βρίσκονται στο ίδιο εισιτήριο.

Η ερώτησή μου τώρα: Ξέρει κανείς, εάν θα μπορώ να τσεκάρω για την πτήση εξωτερικού ήδη στη Σαρδηνία και θα μείνω transit (έχουν κάτι τέτοιο στη Ρώμη;) ή θα πρέπει να μαζέψω τις βαλίτσες μου στη Ρώμη, να ξαναπάω στο Check-In, να ξαναπεράσω από έλεγχο, κτλ. κτλ. ...;;;

Ευχαριστώ πολύ για τυχόν απαντήσεις!!!

θα τσεκαρεις ολη την πτηση στο αεροδρομιο της αναχωρησης (σαρδηνια), θα παραδωσεις τις αποσκευες σου και τελος θα τις παραλαβεις στην αφιξη στον τελικο προορισμο. κατα τη διαρκεια της αλλαγης αεροπλανου στη Ρωμη (τρανσιτ) δε θα χρειαστει να κανεις τιποτα αλλο απο το να βρεις την πυλη αναχωρησης του δευτερου αεροπανου και να επιβιβαστεις (ΟΧΙ δε θα βγεις εξω στις αφιξεις, αν βγεις θα πρεπει να ξαναπερασεις απο ελεγχο). οι βαλιτσες σου θα αλλαξουν αεροπλανο χωρις να χρειαστει να κανεις κατι εσυ. τελος, με την αφιξη στην Κοπενχαγη θα πας να παραλαβεις τις αποσκευες σου κανονικα.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Ξέρεις, ρωτώ, επειδή υπάρχουν αεροδρόμια, όπως π.χ. το Charle de Gaulle, όπου πρέπει αναγκαστικά να ξαναπεράσεις από έλεγχο και χάνεις έτσι αρκετή ώρα!!!

Άρα, τελικά, είναι όπως στο Αμστερντάμ. Βγαίνεις από το ένα αεροπλάνο, πηγαίνεις στο νέο σου gate και αυτό ήταν.

το θεμα με το CDG ειναι οτι η Air France ειναι τεραστια εκει οποτε τα πολλα τερμιναλ καμμια φορα απαιτουν πολυ χρονο για αλλαγη αεροσκαφους. στην Air One και στο Fiumicino ειναι πολυ πιο απλα τα πραγματα οποτε μην ανυσυχεις καθολου. και για να σου φυγει και οποιοδηποτε αγχος μπορεις να παρεις καποιο τηλεφωνο στα γραφεια τους.

Ωραία,

σας ευχαριστώ και τους δύο, πολύ!