Αircraft Recognition QUIZ

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
737 Islandsflug?

Βεβαια τετοιο τυπο που φαινεται εδω, δεν εχει η Virgin, αλλα μου εκανε εντυπωση το εντονο κοκκινο... Παντως πρεπει να εχει δικιο ο 7-4-7. :wink:

Dikio exei o 747!H Virgin Express re paidia einai oli kokkini!Oriste oli i foto:
http://www.airliners.net/open.file/805858/M
Kai synexizei o 747 me tous 3 pontous pou molis kerdise :wink:
Kai gia pliroforia to sygkekrimeno aeroskafos exei katevei LGIO gia charter ptisi! :D

My question (γιατι δεν ξερω)

δεν υποτιθεται οτι βαζουμε εδω αερσκαφη βγαλμενα απο εμας τους ιδιους?????? Ρωταω γιατι μιας και χρωσταω ενα κουιζ, να βαλω μια πολυ καραφλη που εχω και οποιος αντεξει! (η ερωτηση τεθηκε διοτι εγινε χρηση φωτο με ξενο κοπιραιτ χωρις εγκριση (φιλε mimithem no offence!!!)

File makedona exeis dikio s'auto pou les,exei epanalifthei to fainomeno alla de nomizo na yparxei provlima,ksero ki ego...Tha synexizo me dikies mou fotos pleon...(oses exo toulaxiston :oops: )

makedonas":lrezhgoe said:
δεν υποτιθεται οτι βαζουμε εδω αερσκαφη βγαλμενα απο εμας τους ιδιους?????? Ρωταω γιατι μιας και χρωσταω ενα κουιζ, να βαλω μια πολυ καραφλη που εχω και οποιος αντεξει! (η ερωτηση τεθηκε διοτι εγινε χρηση φωτο με ξενο κοπιραιτ χωρις εγκριση (φιλε mimithem no offence!!!)

Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν αυτό...
Anyway, δεν πιστεύω πως θεωρείται "χρήση" φωτογραφίας το να πάρεις ένα κομματάκι της, για ένα quiz! :oops: :roll:
Και όσο αφορά, την τελευταία First Choice που έβαλα, έχω δικές μου φωτογραφίες της FIrst Choice, απλώς για κάποιες μέρες δεν έχω πρόσβαση στον σκληρό μου, λόγω τεχνικού προβλήματος! :P