Αircraft Recognition QUIZ

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν σου έχουν πει ότι τα ...συντρίμια δεν μπαίνουν σε τέστ...καλέ μου άν8ρωπε...τα μάτια μας... :roll:

captainjumbo":1usptzz3 said:
Δεν σου έχουν πει ότι τα ...συντρίμια δεν μπαίνουν σε τέστ...καλέ μου άν8ρωπε...τα μάτια μας... :roll:

Ολόκληρο είναι, απλά, εγώ ήμουνα σε μεγάλη απόσταση... Το zoom το είχα τέρμα.. (380mm) Όταν θα πάρω την FZ-30 (ελπίζω αρχές Νοεμβρίου) θα έχει λυθεί το πρόβλημα.. ;) Λίγη βοήθεια.. Η εταιρεία δεν πετάει πλέον! 8)

Guys sorry alla prepei va aposurw tnv fwto! To notebook mou molis ta eftuse kai ekei eixa oln tnv fwto! :? Giauto grafw kai greeklish (damn!)

Lusn:

Avionic Shorts 360 (SX-BFW) @ LGTS

Kai pali sorry... :?

Στέφο,το έλυσες το πρόβλημα ή να βάλει κάποιος άλλος???
:oops:

As balei o epomevos pls... Emeva 8a mou parei kairo akoma :oops:

Ligo off: Poio apo ta paidia pou esteila tn lista me tis foto mou, DEN tnv exei sbnsei, kai mporei va mou tn steilei me email? (Sto email tou MSN pls) Paides kaigomai, exw xasei ola ta arxeia... :? :cry:

ΟΚ, ας βάλει κάποιος άλλος...
Και,παιδιά,όχι άλλο μπλέ κινητήρα :P

Πάντως μου φέρνει λιγουλάκι σε κάτι από Α320 φάμιλι της Austrian old livery...προς το τέλος της ατράκτου... :idea:

Αφού ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την ηθική της στήριξη όλα αυτά τα χρόνια... :D ...σας παραθέτω το επόμενο τέστ (δανεικό από .net, αλλά υπάρχει στην dbase - ελέω χρόνου και τόπου... 8) )

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=5486

Το 1+2 παίζει και εδώ... :wink:
Enjoy