Airline collectables

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
EKSAKOLOUHTEIS NA MHN MOU LES TI KAI POS E ?

Apxizw xwpis polla sxolia..

:arrow: Belavia: 2 timetable (8elei kaveis to eva?? pls PM)

:arrow: WelcomeAir: 2 diaforetika stickers1 postcard tou Do-328, 2 timetables (kai pali to eva to divw..)

:arrow: HapagLloyd: 1 stulo, 1 lanyard, 1 sticker A310, 1 sticker B738, 1 sticker to ka8eto sta8epo, 1 postcard B738 kata tnv prosgeiwsn stnv Kerkupa, 1 key chain se sxnma aeroplavou, 1 pin me to veo logo sto ka8eto sta8ero, 1 pin 'kala xpistougevva', me palio livery (sto ebay kavei pavw apo 10€ sketo kai avoixto kai egw to exw original sto xartaki tou se sakoulaki!!! :P )

AYTAAAAAAAAAAAAAaa....

Elpisw va mn skuliasate!! Kai opoios 8elei to keimevo pou esteila as mou to pei se PM... ;)

Stefane,

pote anoigeis to mouseio? Thelo na ertho sta engeneia!!! :wink:

phantoma egw dev exw to bisma va douleuw gia to kopufaio periodiko tou eidous stnv Ellada... Kai av skefteis pws ntav n prwtn prospa8eia mou, tote ta apotelesmata eivai polu kala...

makedonas":x5t49fxo said:
phantoma egw dev exw to bisma va douleuw gia to kopufaio periodiko tou eidous stnv Ellada... Kai av skefteis pws ntav n prwtn prospa8eia mou, tote ta apotelesmata eivai polu kala...

apo ayta pou eho sti syllogi mou, to 99% DEN ehoun shesi me to "vysma". to "vysma" pou syndeetai mono me 1 epaggelmatiko doraki kai merikes adiafores brochures...
min pareksigiesai, plaka kanoume

:arrow: Lufthansa:
:arrow: Air Paradise:

Kai ta 2 aupio, twpa bapiemai!! :P

Ego anameno apo KLM (apanthsan thn idia mera alla apo ta grafeia sthn Athina ayth th fora)....

Eidomen....

Echo steilei kai se kati etaireies..... :lol: :lol: :lol:

Well... de mporw va perimevw to aupio... :P

:arrow: Lufthansa: in-flight magazine, 1 timetable, postcards: RJ85, A330, A342, MUC T2, B742F, A313, Condor (original livery!!!) B734, 2 suvdetnpes me eva B744 kai LH logotupo

:arrow: Air Paradise: (me DHL EXPRESS parakalw!!!) 2 postcards (A300), 1 A4 autokollnto,1 timetable se A4 selida apo PC tupomevo, 1 safety cards A300-600R, 1 safety card A310-300

AYTAAAAAAA.....

:mrgreen:

pou sto kalo esteiles stin LH?
den exw kanena e-mail