SkyHawk":33vy9eed said:
Οτι και να ειναι ειμαι πεπισμενος οτι τα μετρα που εχουν παρθει και ελπιζω να συνεχιστουν περνονται ανα τον κοσμο ειναι για καλο! Κανενας δεν θελει να ''την σπαει'' απλα στους επιβατες. Οι ΗΠΑ εχουν δωσει πολλα $$$$ για παραπανω προσωπικο για την ασφαλεια ολων. Προεχει οσο και καποιοι να δυσανασχετουν. Δυστυχως διανοιουμε ασχημες εποχες λογω των τρομοκρατων.
Καταρχάς ξεκινάς με ένα "ότι και να είναι"... σα να λες "ότι και να συμπεραίνουν επιστημονικές μελέτες επιπέδου Harvard εμένα στα αυτά μου".
Πεπεισμένος είσαι ? Ποιος σε έπεισε ? Και πριν να πειστείς, αμφέβαλλες για κάτι ?
Ακόμα και το "κανείς δεν θέλει να την σπάει απλά στους επιβάτες" σηκώνει αρκετή συζήτηση: Το κλίμα τρόμου καλλιεργείται με πολλαπλούς τρόπους, ενώ εκείνοι που το ξεκίνησαν, συνεχίζουν να το τρέφουν συνεχώς με νέους "μπαμπούλες" (κομμουνισμός, πυρηνική απειλή, αλ κάιντα, βόμβες από οδοντόκρεμα κ.ο.κ.). Αυτοί οι "μπαμπούλες", υποθέτω πως δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη επίδραση στους νοήμωνες ανθρώπους, αλλά σίγουρα τους τη σπάνε, κάθε φορά που περνούν ΕΛΕΓΧΟ.
Το τι έχουν δώσει οι ΗΠΑ για την ασφάλεια ΟΛΩΝ (χεχεχε), το αφήνω στην άκρη... μιας κι είναι γιορτινές μέρες και αποφεύγουμε τα βαριά λόγια.
Τώρα που είπα οδοντόκρεμα... πόσες και πόσες φορές δεν έχω ταξιδέψει με οδοντόκρεμα + το μπουκαλάκι με το υγρό των φακών. Λίγες γνώσεις χημείας μπορούν να σας δώσουν να καταλάβετε τι μπορεί κανείς να πετύχει με αυτά.
Και επαναλαμβάνω τα λόγια των ερευνητών κλείνοντας:
"Can you hide anything in your shoes that you cannot hide in your underwear?"
SkyHawk, επεξήγηση: μην παίρνεις στραβά το έντονο ύφος μου...