AirSea Lines PEV 203/204 (ή αλλιώς τα "Θαλασσοπούλια" ζουν!)

• Thread starter Thread starter oaicarus
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
captainjumbo":27xf1ttt said:
Τελικά είναι εμπειρία μία θαλασσοπουλοπτήση...
Δανειζόμενος αυτή την έκφραση - (πολύ εύστοχη παρεπιπτόντως) -, το μόνο που έχω να πω, είναι ότι συμφωνώ και αρκεί να σημειώσω, ότι μετά από αυτό το φανταστικό report - (συμφωνούμε όλοι σ' αυτό) -, το οποίο μου έχει εξάψει τη φαντασία - (για όσα δεν μπορούν περιγραφούν ή παραλείφθηκαν) - και την περιέργεια κυρίως, έχω καταστρώσει ολόκληρο εκδρομικό σχέδιο στο μυαλό μου, προκριμένου να πραγματοποιήσω και εγώ τη συγκεκριμένη πτήση. Ελπίζω να είναι όσο καλή περιγράφηκε! :D

Κλείνοντας να ρωτήσω τούτο μόνο. Υπάρχει, ίσως, η δυνατότητα να κοινοποιηθούν κάποια μικρά αποσπάσματα - (καταλαβαίνω ότι είναι τεράστιο ένα βίντεο, αλλά αν γίνεται να μονταριστεί) - από τα βίντεο, τα οποία τράβηξε ο "oaicarus", έτσι απλά για να πάρουμε μια μικρή γεύση;

ALSA":3ekbjaoh said:
captainjumbo":3ekbjaoh said:
Τελικά είναι εμπειρία μία θαλασσοπουλοπτήση...
Δανειζόμενος αυτή την έκφραση - (πολύ εύστοχη παρεπιπτόντως) -, το μόνο που έχω να πω, είναι ότι συμφωνώ και αρκεί να σημειώσω, ότι μετά από αυτό το φανταστικό report - (συμφωνούμε όλοι σ' αυτό) -, το οποίο μου έχει εξάψει τη φαντασία - (για όσα δεν μπορούν περιγραφούν ή παραλείφθηκαν) - και την περιέργεια κυρίως, έχω καταστρώσει ολόκληρο εκδρομικό σχέδιο στο μυαλό μου, προκριμένου να πραγματοποιήσω και εγώ τη συγκεκριμένη πτήση. Ελπίζω να είναι όσο καλή περιγράφηκε! :D

Κλείνοντας να ρωτήσω τούτο μόνο. Υπάρχει, ίσως, η δυνατότητα να κοινοποιηθούν κάποια μικρά αποσπάσματα - (καταλαβαίνω ότι είναι τεράστιο ένα βίντεο, αλλά αν γίνεται να μονταριστεί) - από τα βίντεο, τα οποία τράβηξε ο "oaicarus", έτσι απλά για να πάρουμε μια μικρή γεύση;

Αγαπητέ φίλε ALSA, καλώς ήρθες!

Πραγματικά, η "θαλασσοπουλοπτήση" έδωσε ρέστα. Το συστήνω ανεπιφύλακτα για τους λάτρεις της αεροπορίας. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή πτήση. Νομίζω ότι τα βίντεο είναι λίγο μεγάλα (ως πολύ, αφού φτάνουν και τα 50ΜΒ σε μέγεθος), για να γίνει upload, πάντως.

captainjumbo":20jbsksi said:
(Σε κάποιους να μην θυμίσω καταστάσεις στριπτήζ εν πτήση και εν μέσω βαρύτατου χειμώνα όταν η θερμοκρασία στο εσωτερικό άρχισε να αγγίζει καταστάσεις καύσωνα... 12/2004)
Ξεχνιούνται αυτά τα πράγματα; :lol: Άλλωστε υπάρχουν γραπτές αποδείξεις... ( https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=2153 )

Και αν δεν καταλάβεις και λίγο το καυσαέριο, πώς θα ολοκληρωθεί η εμπειρία των πέντε αισθήσεων; Το Θαλασσοπούλι τελικά σε φέρνει πιο κοντά στην παλιά κλασική εκδοχή της πτήσης.

Πρέπει να το οργανώσουμε...