Airshow από την ΠΑ

GP707":15f9g4it said:
Και οι πρώτες πληροφορίες είδαν το φως του ήλιου :cool: (παγκόσμια πρωτιά στο airliners.gr!!!):

Πιστή η ΠΑ στην υπόσχεσή της για επανάληψη του "Αρχάγγελου" κάθε 2 χρόνια, ετοιμάζεται ήδη ο νέος "Αρχάγγελος" και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές θα λάβει χώρα στην Ανδραβίδα.
Θα κάνουμε και spotting trip! ;)

Τελικά airshow στην Ελλάδα θα ξαναδούμε;;
 
Αυτο απο οσο ξερω παντα υπηρχε για την γιορτη της αεροποριας αν δεν κανω λαθος
 
Με πρόλαβε ο sv ! Λογικά φέτος δεν θα γίνει γιατί (ακόμα) παραλαμβάνουν τα 2000-5 και με τις νέες εγκαταστάσεις αλλαγές στις μονάδες κλπ. θα γίνεται χάμος. Μπορεί από του χρόνου...
 
O Αρχάγγελος μάλλον δεν θα μας ξαναεπισκεφθεί. Τουλάχιστον φέτος. Όντως θα γίνει μια γιορτή, ίσως πιο οργανωμένη και λίγο μεγαλύτερη απο αη συνηθισμένη γιορτή αεροπορίας, αλλά τίποτα παραπάνω. :(
 
Τελικά ακόμα και αυτό το airshow ακυρώθηκε...

http://www.haf.gr/el/pa2007/default.asp

Κατόπιν τούτου, κρίθηκε σκόπιμη η ματαίωση της στατικής έκθεσης και πτητικής επίδειξης στο αεροδρόμιο της Τανάγρας που είχε προγραμματισθεί για την 10 και 11 Νοεμβρίου 2007, όπου σας είχαμε προσκαλέσει για να εορτάσουμε προς τιμήν του Προστάτη της ΠΑ.

Να δούμε αν θα ξαναδούμε airshow στην Ελλάδα... :evil:
 
pingu":2ljoxzjp said:
Τελικά ακόμα και αυτό το airshow ακυρώθηκε...

Τι γελοία δικαιολογία! Κουράστηκαν πολύ να την εφεύρουν?

Είναι αλήθεια ότι η Π.Α. δεν έδειχνε ποτέ ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα airshows. Ο Αρχάγγελος ήταν μάλλον προσωπικό επίτευγμα του προηγούμενου αρχηγού.

Φοβάμαι όμως ότι στη συγκεκριμένη ακύρωση του 2007 υπάρχει πολιτικός δάκτυλος Μεϊμαράκη ή και παραπάνω - εξαργυρώνουν τα εκλογικά γραμμάτια του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αναμεταδίδω 1-2 φωτό από έναν φίλο (thanks tasoscorsair) από το καμάρι της 336 Μοίρας, ένα εκπληκτικό βάψιμο του Α-7 που εμφανίστηκε στην mini-static display στην Τανάγρα...

http://i190.photobucket.com/albums/z214 ... C00313.jpg
http://i190.photobucket.com/albums/z214 ... C00302.jpg

Μας το κρατήσανε έκπληξη σχεδόν μέχρι το τέλος, αλλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς και το paint shop για το έργο τους :cool:
 
Πραγματικά εκπληκτικό painting σε ένα αγαπημένο αεροσκάφος που υπηρετεί ακούραστο δεκαετίες και θα συνεχίσει να το κάνει.

Και πάντα.... FLY LOW HIT HARD
 
Top