Airspace Traffic monitoring

• Thread starter Thread starter kostisgiap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Hellenic Airspace Traffic monitoring

Απ' ότι βλέπω οι κινήσεις που "πιάνει" το site είναι από την Αθήνα και πάνω που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης της σελίδας είναι κάπου Βόρεια Ελλάδα. Ίσως μια συνεργασία με κάποιον που μένει Αθήνα και κάτω και έχει sbs να ολοκλήρωνε σε όλο τον Ελλαδικό χώρο την ήδη πολύ καλή προσπάθεια. Επειδή ξέρω ότι ο ιδιοκτήτης της σελίδας μας διαβάζει, αν κάποιος ενδιαφέρεται για μια τέτοια συνεργασία (και εφ' όσον αυτή είναι τεχνικά εφικτή) ας το παραθέσει εδώ, περιμένοντας μια πιθανή επικοινωνία.

GP707":25ej3be3 said:
κάπου Βόρεια Ελλάδα

Πρέπει να είναι στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, μιας και πιάνει και αεροσκάφη που τροχοδρομούν.
Πάντως απ' ότι έχω καταλάβει Dash8 της ΟΑ και Athens Airways δεν εκπέμπουν κάτι...

Από χθες μου φαίνεται ότι έχει κολλήσει;
Το παρατηρήσατε;

Εντάξει είναι αλλά από σήμερα το πρωί βλέπω ότι φαίνονται και τα αεροσκάφη γύρω από την Αθήνα και το νότιο Αιγαίο.
Πολλά αεροσκάφη πλέον προς παρατήρηση.

Λειτουργεί κανονικά, απεικονίζοντας τα αεροσκάφη σε όλη την Ελλάδα .... με μια ώρα καθυστέρηση.

Όχι ρε συ και μια ώρα καθυστέρηση. Αυτό είναι πολύ τραβηγμένο.
Μιλάμε για λίγα λεπτά καθυστέρησης το πολύ 5 . Τόσο το έχω υπολογίσει βλέποντας τα αεροπλάνα που πετούν ακριβώς πάνω από την περιοχή μου.

Η σύγκριση είναι με το real time info από το site του ελ. Βενιζέλου, από όπου φαίνατε και η καθυστέρηση της μιας ώρας

Δεν έχουν αλλάξει την ώρα.
Είναι με την παλιά ώρα ακόμη.

Στο site του Βενιζέλου είναι αλλαγμένη η ώρα. Ενώ στον χάρτη φαινόταν να απογειώνετε στις 14:20 (ώρα χάρτη συμβαδίζει με πραγματική ωρα) η πτήση της aegean 115 από Θεσσαλονίκη για Αθήνα στο real time info του Βενιζέλου φαινόταν να εχει προσγειωθεί στις 14:10.
Πτήση 115 στον χάρτη φαίνετε ότι είναι στον αέρα πάνω από Θερμαϊκό και στο site έχει ήδη προσγειωθεί.

όντως παρατηρώ ότι έχει καθυστέρηση.
Πιο παλιά δεν γινόταν αυτό μιας και υπήρχε καθυστέρηση το πολύ 2-3 λεπτά.
'Τι να έγινε άραγε;