Airspace Traffic monitoring

Δεν έχω κάποια εμπειρία για τη σελίδα σε κινητά... ίσως κάποιος μπορεί να μας ενημερώσει.
Πάντως δεν έχει φτιαχτεί με τέτειες προδιαγραφές, πιθανώς στο μέλλον...
 
@thange

Μετά το accept αν περιμένεις 1-2 λεπτά, φορτώνει τα πάντα κανονικα. Αλλά παίζει ρόλο και πόσο καλό σήμα έχεις στο σημείο που βρίσκεσαι (είτε 3G είτε μεσω wf). Αυτά από προσωπική εμπειρία εννοείται.
 
Και στο δικο μου κινητο νοκια 5800 με sybian δεν δειχνει τιποτα μετα την αποδοχη.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Εγώ το έτρεξα σε NOKIA C7 και φόρτωσε κανονικά. Αλλά δεν έκανε ανανέωση(μπορεί να έφταιγε και η σύνδεση)
 
Συγχαρητήρια LGRX!

Μία απορία...Τι λένε οι γείτονες βλέποντας αυτήν την κεραία? :rolleyes: Δεν σου στείλανε τους Men in Black ακόμα? :D
 
Από περιέργεια: To rdrinfo.net συνεισφέρει στο .flightradar24.com;
 
Κάποιοι σταθμοί συνεργάζονται και με τα δύο sites.
 
Καλημέρα σε όλους.

Για LGRX και τους υπόλοιπους ραδιοερασιτέχνες που απ' ότι βλέπω συνεργάζονται στη Πάτρα.

Θα ήθελα μερικές πληροφορίες για το μηχάνημα που έχετε βάλει εκεί μια και είναι σχετικά φθηνό και απ' ότι βλέπω μπορεί να γίνει και φθηνότερο, αν χρησιμοποιήσουμε κιτ ή τα φτιάξουμε μόνοι μας, μια και το σημείο στο οποίο θα μπούνε δεν είναι για ακριβές κατασκευές, βλέπετε υπάρχουν συχνές απώλειες λόγω καιρού.
Οφείλω βέβαια να τονίσω ότι το μήνυμα σας είναι πολύ κατατοπιστικό.

Ο δέκτης bullion microadsb βγαίνει μάλλον σε έκδοση usb και έκδοση με θύρα ethernet και εσείς χρησιμοποιείτε το δεύτερο με την ethernet.
Αυτός ο δέκτης μπορεί να στείλει κατευθείαν στο rdrinfo τα δεδομένα ή χρειάζεται να επικοινωνεί με κάποιον υπολογιστή και μέσω αυτού να στέλνει τα δεδομένα ; και αν ισχύει το δεύτερο ο υπολογιστής απαιτείται να είναι κοντά στο δέκτη η μπορεί να είναι απομακρυσμένος σε οποιαδήποτε θέση του τοπικού δικτύου ; Συγνώμη αλλά αυτό δεν το κατάλαβα καλά..... hi hi

Βέβαια όσον αφορά τη κεραία τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα μια και στο συγκεκριμένο σημείο έχουμε πολύ δυνατούς ανέμους πολύ χαμηλές θερμοκρασίες το χειμώνα και για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι καλυμμένη με πάγο, χώρια ότι έχουμε πτώση πολύ μεγάλων κομματιών πάγου από πολύ ψηλά. Γι αυτό μια κεραία σαν τη δική σας δεν νομίζω να μείνει για πολύ όρθια, γι αυτό ήθελα να ρωτήσω αν έχετε τίποτα άλλο υπόψιν σας που να μπορεί να δουλέψει σ' αυτές τις συνθήκες; Μέχρι τώρα το μόνο που έχω σκεφτεί είναι μια colinear με RG και αντί για μπλεντάζ να χρησιμοποιήσω χαλκό, μέσα σε πλαστική σωλήνα τοποθετημένη πάνω και παράλληλα σε απόσταση περίπου μισό μέτρο από κάποιο σιδερένιο ιστό για προστασία από την πτώση πάγων.

Αυτά προς το παρόν και ελπίζω να μη καταχρώμαι το χρόνο σας.

Γιώργος - sv9cag
 
sv9cag":20uq54n3 said:
και αν ισχύει το δεύτερο ο υπολογιστής απαιτείται να είναι κοντά στο δέκτη η μπορεί να είναι απομακρυσμένος σε οποιαδήποτε θέση του τοπικού δικτύου ;
Το πλεονέκτημα του Ethernet έναντι του USB είναι ότι επιτρέπει πολύ μεγαλύτερα μήκη καλωδίων, π.χ. 50-100 m.
 
Top