neptune
Low-Cost-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EGTC
aakunz":3v3wmrdt said:δ) Τα reprotected εισιτήρια δεν ακυρώνονται και ενδεχομένως να μην μπορούν να αλλαχθούν. Από τη στιγμή που συναινείτε στο να γίνει reprotection, χάνετε το δικαίωμα του refund.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τις κρατήσεις της Olympic για να αλλάξω πτήση SKG-LGW μου είπαν πράγματι ότι μετά το reprotection χάνεται η δυνατότητα για επιστροφή χρημάτων αλλά μου τόνισαν ότι αν επιλέξω να ακυρώσω αργότερα την κράτηση, η διαφορά που θα προκύψει από τον ναύλο και το τέλος ακύρωσης θα είναι σχεδόν μηδενική.
Θεώρησα τότε ότι αυτό έχει να κάνει με το booking class του εισιτηρίου μου και επειδή πρέπει οπωσδήποτε να πετάξω το σκέλος δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία... Αν φανεί χρήσιμο σε κάποιον, ας κάνει μια προσπάθεια!
Μου κάνει επίσης εντύπωση η περίπτωση του φίλου sourdman. Έλαβα κανονικά ενημέρωση με e-mail για την ακύρωση της πτήσης στις 4/3 και επικοινώνησα μαζί τους στις 7/3. Μάλιστα επειδή τη μέρα που πετούσα αρχικά δεν υπήρχε διαθέσιμη πτήση της BA, μου πρότειναν τελικά να με προωθήσουν μέσω ATH (Α3) στο LHR (BA). Επιτέλους, πρώτη εντύπωση από Τ5