Alexandair

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
πάντως απο την στιγμή που ήταν στη δουλειά και ο κοκκίνης ήταν λογικό πως πάει για πάτο !
και ο δέσκας το 2002 (αν θυμάμαι καλα) είχε ρισκάρει βάζοντας το full charter που έλεγα... και απ΄'οτι θυμάμαι η πτήση πήγε μια χαρά :idea:

Εαν υποθεσουμε οτι ισχυει, κριμα, γιατι η εταιρεια ειχε το πιο ομορφο εν ενεργεια στον ελλαδικο χωρο! (Ακομα και σε συγκριση με παλαιοτερες εταιρειες....)

Ptiseis Alexandair apo Thessaloniki?

Kalispera se olous.Gnorizei kaneis ean i Alexandair tha Xekinisei ptiseis apo thessaloniki entos tou 2007?To aeroskafos tous einai ston emporeymatiko tou Makedonia Airport edo kai kairo.

skyfox

Βρωμάει Helios η γραμματοσειρά και το βάψιμο του MD...

**edit: πάλι μ%*#α είπα, κάτι είδα ότι τα αεροσκάφη της ελέγχονταν σε συνδυασμό με αυτά της Helios. Βοηθήστε λίγο :ο

h etaireia eixe mexri protinos maintenance tin SAS kai ekanan poly klai douleia.Tora nomizo oti exei tin ALITALIA.Alla den gnorizo ean petaei apo thessaloniki i oxi.Pige ton paok vligadi nomizo tis proalles.Sosta?

skyfox

xristos":ou2lhc0t said:
:arrow: http://www.planepictures.net/netshow.php?id=557756

SX-BMP WFU and awaiting its unknown fate

Ισχύει ή λέει ό,τι θέλει ο φωτογράφος? :roll:

Εχω την εντυπωση οτι ο φωτογραφος λεει ανακριβειες. http://www.airliners.net/open.file/1197236/L/ επισης θελω να ρωτησω αν πεταει ακομα η Alexandair και που. Γνωριζω οτι κανει μονο charter απλα ρωταω αν ξερει κανεις καποια δρομολογια για το 2007

Στο ARN είχε πάει για συντήρηση. Είναι όμως παράξενο το ότι δεν υφίστανται νέες φωτό στο net καθόλη τη διάρκεια του 2007 (με εξαίρεση τις 2-3 γνωστες)

Ρε παιδια, το SX-BMP το εχετε δει πουθενα??? Γιατι παραξενο μου φαινεται να μην υπαρχει καμμια νεα φωτο του στο νετ!

Εχει ακούσει κανείς αν τελικά η εταιρεία έχει βγάλει scedule για το καλοκαίρι; Υποτίθεται ότι θα δουλεύει με charter κυρίως από Αγγλία αλλά δε θα πρέπει αυτά να είναι ανακοινωμένα κάπου; Μια γνωστή μου που προσλήφθηκε πέρσυ είπε ότι το χειμώνα κάναν πτήσεις για λογαριασμό άλλων εταιρείων. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;