Alfa Aviation Academy

Αλεξάνδρος":208pbtx6 said:
Επισκεύτηκα την προηγούμενη εβδομάδα την Alfa Aviation Academy και είναι η καλύτερη σχόλη που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Αποφάσισα να αρχίσω στη σχόλη αύτη. Ξέρει κανένας να μου πει κάτι για αύτη την καινούρια σχόλη; :D

Εγω να συμφωνησω μαζι σου.Αλλα πως το καταλαβες πες μας????
 
Αλεξάνδρος":yiau2y1k said:
Επισκεύτηκα την προηγούμενη εβδομάδα την Alfa Aviation Academy και είναι η καλύτερη σχόλη που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Αποφάσισα να αρχίσω στη σχόλη αύτη. Ξέρει κανένας να μου πει κάτι για αύτη την καινούρια σχόλη; :D

Ναι ξέρω να σου πω εγώ.έχει πολύ καλό τμήμα marketing
 
Το γεγονός ότι διαθέτει όπως αναφέρεις καλό τμήμα marketing δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλή σχολή!!Μακάρι να είναι!! Και ειδικά για τα παιδιά της Μακεδονίας και γενικά της Βόρειας Ελλάδας.Γιατί είναι κακό για κάποιον να μετακινείται για να λάβει την οποιαδήποτε εκπαίδευση.Αλλά θα πρέπει πρώτα να διαπιστώσουμε από μαθητές ή αποφοίτους του λόγου το αληθές και μετά να εκφέρουμε εμπεριστατωμένη άποψη.
Εύχομαι καλή αρχή!! :cool:
 
Είμαι ευχαριστημένος με την σχόλη μέχρι τώρα από αυτά που είδα, όπως και οι υπόλοιποι μάθητες με τους οποίους μίλησα. Οπότε αποφάσισα να έγγραφω!!! :p
 
Αφού επισκέφτηκες από κοντά τη σχολή και συνομίλησες και με μαθητές τότε την άποψή μας τι την θες?
 
Ηθελα απλα να δω αν καποιος εχει διαφορετικη γνωμη για αυτη την σχολη και αν καποιος ξερει κατι παραπανω για να με ενημερωσει!
 
Μάλλον εσύ ξέρεις τα περισσότερα οπότε περιμένουμε τα νέα σου με το καλό όταν πάρεις το πτυχίο..
 
Χαιρετώ τα μέλη του airliners.gr διαβαζοντας τις απορίες σας σχετικα με την Alfa Aviation Academy και μιας και ειμαι μαθητης της ( για να μην παρεξηγηθώ οτι διαφημιζω την σχολη και οτι δεν ειμαι μαθητης της ονομαζομαι Μιχαηλιδης Αθανασιος το mail μου ειναι thanassismihailidis@gmail.com ). Λοιπον για να μην ειμαστε αδικοι η σχολη ειναι καινουργια προσπαθει για το καλυτερο και οπως ξερετε καθε αρχη και δυσκολη. Ενα απο τα βασικα πραγματα που προσωπικα μου αρεσε σε αυτην την σχολη ειναι το καλο κλιμα που επικρατει μεταξυ μας . Οι χωροι ειναι καινουργιοι και πανεμορφη με μια επισκεψη θα το διαπιστωσετε και μονοι σας. Ολα λειτουργουν ερχονται μαθητες και προσπαθουν για το καλυτερο. Εχω ξανα γραψει στο παρελθον τοτε δεν ειμουν μαθητης της. Θέλω να ξερεται οτι ειμαι αντικειμενικος και θα ειμαι ο πρωτος που θα γραψω αρνητικα σχολια για την σχολη αν ποτε δεν τηρει αφτα που λεει.
 
Δυστυχως Θαναση επειδη η Θεσσαλονικη ειναι πολυ μικρη θα μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη αποψη για το θεμα,
σχολη της οποιας η αδεια (RF ΚΑΙ ΟΧΙ FTO)παει κι ερχεται στην Υπα ,αεροπλανα ανυπαρκτα η δηλωμενα σε αλλον operator ,μονο σοβαρη δεν ειναι.
Ασε που ακουγονται.......πολλα (απο διαφορα μερη της Ελλαδας.......)
Ρωτωντας πας στην Πολη.....
Γνωστο οτι το aviation στη Θεσσαλονικη .....πασχει (τι να πουμε και για την aeolus....) αλλα ας μην την.....πατησουν αλλοι !!!!!!!!!!!!!
Ελπιζω να ερθει καποια μερα που θα μπορουμε ανεπιφυλακτα να προτεινουμε μια σχολη σε φιλους - συνεργατες που θελουν να εμπλακουν στο aviation
επαγγελματικα η μη χωρις να ξεφτιλιστουμε.
Καλη σταδιοδρομια
(Να πετας ...χαμηλα και σιγα.!!!!!!! ........ χιουμορ)
 
Καλό το Πρωταπριλιάτικο αστείο του "captainkosta"!!! Δυστυχώς υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι που ζηλεύουν και βγάζουν διαφορές φήμες..... Εγώ είμαι μαθητής στην Alfa Aviation Academy για την ακρίβεια κάνω distance learning και έχω να πω μόνο τα καλύτερα.
 
Top