Alitalia

• Thread starter Thread starter LondonAkis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Alitalia in "crisis"

Είναι πώς θα σου κάτσει.

Πριν περίπου 6 μήνες ταξίδεψα ATH-FCO-BCN, όλα καλά, οι πτήσεις on-time (FCO-BCN ήταν με AirOne) αλλά η βαλίτσα μου έφτασε... πριν από μένα! :twisted: :thx:

Στην επιστροφή 2 delays από BCN και τελικά ακύρωση, στη συνέχεια μου έδωσαν δύο επιλογές, μία ήταν πάλι με Alitalia μέσω Ρώμης και η άλλη μέσω Amsterdam με KLM. Ε, μαντέψτε με ποια πήγα :roll:

d|m|tr|s":7dpfdy71 said:
Είναι πώς θα σου κάτσει.

Πριν περίπου 6 μήνες ταξίδεψα ATH-FCO-BCN, όλα καλά, οι πτήσεις on-time (FCO-BCN ήταν με AirOne) αλλά η βαλίτσα μου έφτασε... πριν από μένα! :twisted: :thx:

Στην επιστροφή 2 delays από BCN και τελικά ακύρωση, στη συνέχεια μου έδωσαν δύο επιλογές, μία ήταν πάλι με Alitalia μέσω Ρώμης και η άλλη μέσω Amsterdam με KLM. Ε, μαντέψτε με ποια πήγα :roll:

φαντάζομαι με τις βασιλικές Ολλανδικές Αερογραμμες πήγες. :D

Kiwi Jumbo":7dpfdy71 said:
Βασικά δεν ξέρω άμα την έσωσε νομίζω πως πλέον είναι ιδιωτική εταιρία ανήκει στην Air One.....και εν μέρη σε Air France - KLM

βασικά δεν ανήκει στην air one. ανήκει στην cai μια εταιρερεία που αγόρασε την alitalia & air one.

NEOS AIR":7dpfdy71 said:
Ταξιδεψα με την Alitalia πριν 2 εβδομαδες. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος , οντως ειναι μια απο τις πιο ομορφες αεροπορικες εταιρειες . Τελεια εξυπηρετηση και οι αναχωρησεις γινονται στις ωρες τους ! Μπραβο στον Πρωθυπουργο της Ιταλιας τον Silvio Berlusconi που εσωσε την alitalia .

λογω προσωπικής πείρας και αγάπης της εταιρελιας αυτής, μπορώ να σου πω με κάθε ειλικρίνεια ότι είσαι από τους πολύ λίγους που λένε τα καλύτερα για την εταιρεία. Επίσης θα τολμήσω να πω και πολύ κωλόφαρδος. :D

γενικά οι ιταλοί δεν αλλάζουν...

(γενικά οι ιταλοί δεν αλλάζουν...)
Οταν μια εταιρεια γινεται απο κρατικη σε ιδιωτικη αλλαζουν συμπεριφορα και οι υπαλληλοι ! Για παραδειγμα οι υπαλληλοι της olympic air δεν εχουν καμια σχεση με τους υπαλληλους της παλιας ολυμπιακης , αν και ειναι οι ιδιοι υπαλληλοι . una faccia , una razza !! 8)

Μην το λες, μην το λεεεεες..... :roll:
Δεν ειναι ολοι οι ιδιοι, απλα αυτοι που δεν ηταν μονιμοι και συνεχισαν ηταν αυτοι που εξυπηρετουσαν καλα και στην παλια εταιρια.Απλα χανοντουσαν στο συνολο...

(Δεν ειναι ολοι οι ιδιοι, απλα αυτοι που δεν ηταν μονιμοι και συνεχισαν ηταν αυτοι που εξυπηρετουσαν καλα και στην παλια εταιρια.Απλα χανοντουσαν στο συνολο...)
Συμφωνω απολυτα !

Πράγματι είναι να τύχεις την περίπτωση. Άλλες φορές ότι ζητούσα τσακιζόντουσαν να το φέρουν και άλλες φορές καλούσα με το κουμπί στο αεροπλάνο και δεν ερχόταν ποτέ κάνεις……….. ήμαστε και λίγο off-topic.........

Τελικα η αλιχαλια παραδιδει καμια βαλιτσα στην ωρα της ή κανουν ολες το grand tour της Ευρώπης μέχρι να φτάσουν Θεσ/νικη??Και χθες και σημερα γυρω στους 20 επιβάτες(20 στους 90-95 που χωραει το CRJ900) της πτήσης απο Ρώμη δεν είδαν βαλίτσα......

αυτο δεν είναι τίποτα.
δεν εχεις πετύχει ποτέ ένα md or A321 εντεκλως αδειο απο βαλίτσες. :mrgreen:

Velerefontis":1x76qkb7 said:
Τελικα η αλιχαλια παραδιδει καμια βαλιτσα στην ωρα της ή κανουν ολες το grand tour της Ευρώπης μέχρι να φτάσουν Θεσ/νικη??Και χθες και σημερα γυρω στους 20 επιβάτες(20 στους 90-95 που χωραει το CRJ900) της πτήσης απο Ρώμη δεν είδαν βαλίτσα......
Αλλοι κανουν σα τρελοι να γεμισουν Tags απο εκτος Ελλαδας προορισμους ωστε να κοκορευονται στους φιλους τους, και αυτοι που η βαλιτσα τους κανει tour δωρεαν παραπονιουνται??? :lol: :lol: :lol:

λιγους μηνες πριν, θεσσαλονικη λονδινο με αλιταλια...

θεσσαλονικη ρωμη- καθυστερησε, με αποτελεσμα να χασω την επομενη πτηση.. οκ λεω shit happens που ελεγε και ο forest..
φτανω στη ρωμη μεσανυχτα. ερημο το FCO [παραδοξως] επρεπε να αλλαξω terminal για να κανονισω το ξενοδοχειο και μετα ξανα για να βρω το λεωφορειο, και αυτα χωρις καμια ενημερωση, μονος ρωτωντας αριστερα και δεξια.

ρωμη λονδινο: δεν με αφηναν να ταξιδεψω με την ταυτοτητα απο ρωμη ελληνας που πηγαινε στο Η.Β. ελεος.. τους ελεγα οτι ειμαι σε transfer flight αλλα τιποτα.. με τα πολλα οκ.

λονδινο ρωμη 2.5 ωρες ουρα στο check in & καθυστερηση πτησης.. παλι καλα ειχα 7 ωρες αναμονη στο FCO οποτε δεν επαιζε να χασω την επομενη πτηση για SKG.

ρωμη- θεσσαλονικη μονο 2 ωρες καθυστερηση.. :?

ουφ τελεια εμπειρια τι να σας πω..
NEOS AIR":btmnxlhn said:
Μπραβο στον Πρωθυπουργο της Ιταλιας τον Silvio Berlusconi .
εισαι σοβαρος?