Αναγκαστική προσγείωση της OA 601

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
seven4seven":yzzegybr said:
aas59":yzzegybr said:
Με αυτά και αυτά οι πτήσεις της A3 θα είναι πάντα γεμάτες..........................

Αυτο το λες για καλο η για κακο?

To λέω σαν γεγονός.

Αν παρακολουθησε κανείς τις ειδήσεις ήταν σχεδόν ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!!!!!!!!

Αυτή την στιγμή το γνωστό για την "ποιότητά" του ALTER έχει συζήτηση με ειδήμονες και μή αναφερόμενοι στα "Ενοικιασμένα ΣΑΠΑΚΙΑ".

Τα συμπεράσματα δικά σας.......

ελπιζω να μαθω αποψε περισσοτερα και σας πω

aas59":3ru4k0bi said:
Αυτή την στιγμή το γνωστό για την "ποιότητά" του ALTER έχει συζήτηση με ειδήμονες και μή αναφερόμενοι στα "Ενοικιασμένα ΣΑΠΑΚΙΑ".

Τα συμπεράσματα δικά σας.......

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο,
βρίσκουν και τα κάνουν.
Δεν είναι και λίγο να έχουμε συμβάντα με τα νοικιασμένα κάθε λίγο και λιγάκι.

Το αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα περί τις 1950 ως ΟΑ9601.

Και τι προς τι τόσος χαμός? Το αεροσκάφος είναι αξιόπλοο και ως απόδειξη αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται να ξανα-απογειωθεί για την Κέρκυρα εκτελώντας την ΟΑ606.. Για να δούμε :wink:

jerry":1fl3tehl said:
Και τι προς τι τόσος χαμός?

Δεν έχεις ακούσει "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα"???

Αυτό συμβαίνει και με τα ΗΟLA.

Βούτυρο στο ψωμί των απανταχού επαγγελματιών εντυπωσιαστών (Συνδικαλιστών , Δημοσιογράφων , Ειδικών κλπ).

Εξ άλλου "πουλάει " το θέμα.........

Ρε παιδιά σιγά. Η πρώτη φορά είναι ή η τελευταία που ραγίζει ενα τζάμι; Το μόνο πρόβλημα που υπήρχε με τα νοικιασμένα αεροσκάφη ήταν αυτό του EC-KBO. Πιάσαμε τώρα και σέρνουμε...

μαλιστα φιλοι το ιδιο αεροπλανο εκανε την 606 και εφυγε απο κερκυρα επισκευασμενο με καινουριο τζαμι σαν ΟΑ9601. τωρα απο εγκυρες πληροφοριες μου η βλαβη προηλθε απο βραχυκυκλωμα στα ηλεκτρικα του τζαμιου με αποτελεσμα να ραγισει.

τελος καλο ολα καλα και πολυ χαμος για μια συνηθησμενη βλαβη. εαν συνεβαινε αυτο το περιστατικο, οπως εχει συνβει κατα το παρελθον σε ξενη αεροπορικη εταιρεια, θα εδιναν την ιδια δημοσιοτητα;
αλλα οπως λεει και ενας φιλος παραπανω βρισκουν και τα κανουν

Μηπως ειναι "τυχαιο", που τα "χολαδικα" παρουσιαζουν προβληματα? Καλα που μπεικε ο εισαγγελεας "μεσα", μπας και κλεισει και κανεναν "μεσα", μιας και ειναι της μοδας σημερα, να πεφτει και καμμια ψιλη! (δες Ζωνιανα, κλπ).
Αντε, γιατι πολυ κρατησε αυτη η ιστορια, με τα "χολαδικα"!

Καλό θα είναι πάντως να μη μας φταίνε για όλα οι δημοσιογράφοι με τις όποιες υπερβολές τους.
Όταν κάθε τρεις και λίγο συμβαίνει κάτι με τα νοικιασμένα,
όταν υπάρχει ολόκληρο μπάλωμα το οποίο κάποιοι φρόντισαν να αποκρύψουν,
όταν καθηλώνονται αεροσκάφη λόγω αμφιβολιών του αξιόπλοου και
όταν όλα τα παραπάνω τα πληρώνουμε 2700 ευρώ/ώρα,
τότε επιτρέψτε μου να πω ότι
ευτυχώς που υπάρχουν οι δημοσιογράφοι που θα πουν τις υπερβολές τους έτσι ώστε να παρέμβει και κανένας εισαγγελέας πριν είναι αργά (το οποίο "αργά" ούτε να το σκεφτώ δε θέλω).

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Παραδέχομαι οτι είναι υπερβολές αλλα στα χοντρά περιστατικά πρέπει να γίνεται επανάσταση κάνει δεν κάνει κακό στην εταιρεία και σε οποιαδήποτε εταιρεία.