Αναζήτηση νηολογίου/ -ων

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Μιας και δεν υπάρχει ανάλογο θέμα εδώ (τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα κάτι) είπα να ανοίξω το θέμα τούτο. Σκοπός είναι για όλους εμάς τους spotters να ζητάμε και να βρίσουμε πληροφορίες για συγκεκριμένα νηολόγια αεροσκαφών/ελικοπτερων που πέταξαν η πετάνε στην στην Ελλάδα / Κύπρο.

:arrow: Κάνω την αρχή με το G-SUEZ, ένα Agusta Bell 206B Jetranger II με την ερώτηση μου: Ανηκε στην Bellavia? Ήτανε lease? Η τέλος πάντων πιο το status του όταν πετούσε στην Ελλάδα? Ο φίλος evpapas νομίζω θα μπορούσε να δώσει κάποιες ειδικές πληροφορίες.. ;)

thx in advance

Φιλικά Στέφος

Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό αεροπλάνο έχει το νηολόγιο SX-BKT;

Ευχαριστώ πολύ.
Τώρα ανανεώσατε την βάση δεδομένων των Νηολογίων Αεροσκαφών; γιατί πρίν ρωτήσω έκανα search και δεν βρέθηκε καμία εγγραφή.

Την ανανεώσα μόλις τώρα μιας και το αεροσκάφος ήρθε μόλις χθες.

Transferred:

Που μπορεί (???) να βρει κανεις αξιοπρεπή φωτό (όχι ομαδική!!!!) από τα αεροσκάφη που εδρεύουνε (η τέλος πάντων σταθμεύουνε) LGMG? Κάτι Novembers που είδα στο album (Rockwell Commander Ν357SΤ, Socata N292GT) έχουνε έδρα Ελλάδα? Kυπριανε, μπορείς να οργανώσεις καμια φωτό? ;)

Thx in advance 4 any input! 8)

Μια συμπαθής βάση δεδομένων με πολλά αεροσκάφη υπάρχει στο:

http://www.airframes.org

Μπορεί κανείς να ψάξει με βάση το νηολόγιο, το selcal και το S-mode id. Ενημερώνεται αρκετά συχνά και είναι ok για ελληνικά αεροσκάφη που ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

sv1xv":3ftl6vkc said:
Μια συμπαθής βάση δεδομένων με πολλά αεροσκάφη υπάρχει στο: [...]

Merci, αλλα δε με βοηθαει ιδιαιτερα.. ;)
To SX-HEP που αυτη την περιοδο πεταει για τον ΣΚΑΪ με λιβερι WIND, το εχει κανεις σε φωτο??? Παρακαλω επικοινωνια μεσω ΠΜ!!!

thx in advance!

Φιλικά Στέφος

Καλησπερα.. Ψαχνω τον τυπο του SX-FDC. Η φωτο ειναι απο αναπηρη γωνια βγαλμενη και δεν ειμαι σιγουρος... Piper ειναι, αλλα ΤΙ Piper.. :?

thx in advance

-EDIT-

Το SX-HEP το παρελαβα, μερσι στον αιμοδοτη.. ;)

SX-FDC

SX-FDC
Piper PA-31T Cheyenne
Πρώην F-GFUV
s/n 77-20063
Παραλαβή Ιούλιος 2007

O operator εκμεταλλεύεται επίσης και το SX-API. Πρέπει να έχει κάποια σχέση με την Life Line Aviation αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.