Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας

Αν θες διάβασε και εδώ λίγο τι ισχύει για οδικές μεταφορές.

Από ότι καταλαβαίνω για να ξαναγυρίσεις πίσω στο Άμπου Ντάμπι, πρέπει να κάνεις πάλι τεστ.

Επίσης αν θες διάβασε κ εδω τι ισχύει για την καθημερινότητα τους
Latest Covid-19 rules in Dubai and Abu Dhabi: what you need to know
 
Εννοείτε ότι θα κάνω τεστ αφού θα ταξιδέψω για Χανιά την μέρα που θα επιστρέψω στο Αμπου Ντάμπι και από ότι διάβασα στο link που μου έδωσες, το μόνο κακό είναι οτι πρέπει να φοράμε μάσκα.

Από τη σελίδα της WizzAir:
(h) Anyone wishing to travel outside of Abu Dhabi immediately after arriving will need to inform the medical authorities that he/she will be travelling directly out of Abu Dhabi Emirate to Dubai or any of the Northern Emirates. This will enable him/her to be exempted from mandatory quarantine in Abu Dhabi.
 
Last edited by a moderator:
Καλημέρα και Χριστός Ανέστη. Καλά ταξίδια να έχουμε, ιδίως τώρα που φαίνεται πως το πράγμα κινείται... Η απορία που έχω είναι σχετικά με τα empty legs. Βρίσκω επανατοπουετησεις αεροσκαφών και θέλω να κλείσω εισητηρια σε κάποια. Πως γίνεται η αγορά, η κράτηση. Μιλάω απευθείας με την αεροπορική, μιλάω με κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο (λιγότερο πιθανό), πάω αεροδρόμιο και βρίσκω το προσωπικό της εταιρείας και αγοράζω από εκεί ή μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Ευχαριστώ, να είστε καλά. Προφανώς, το δρομολόγιο που με ενδιαφέρει, δεν υπάρχει σαν επιλογή για να αγοράσω ίντερνετικα το εισητηριο.
 
Top