αναζητω εργασια

• Thread starter Thread starter fwtis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

fwtis

Νέο μέλος (Tourist)
[*]γεια σας ειμαι φοιτητησ τει χαλκιδα τμημα τεχνολογιασ αεροσκαφων (δομη και κινητηρεσ) εχω τελειωσει ολα τα μαθηματα μου εχει μεινει η πρακτικη ασκηση να παρω το πτυχειο μου οποισ εχει να μου προτεινει κατι καποια εταιριανα ξεκινησω την πρακτικη ασκηση γιατι δεν βρισκω ευχαριστω

Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ.

ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ <<<<<<<< ΔΙΑΚΟΠΕΣ >>>>>>>>>> 25 ΗΜΕΡΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

miliotiko":3npv50gg said:
ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ.

ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ <<<<<<<< ΔΙΑΚΟΠΕΣ >>>>>>>>>> 25 ΗΜΕΡΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Καλές Διακοπές αν και δεν τιμά καθόλου το σχόλιο σου.

Σε προηγούμενα πόστ γράφεις πως δεν είσαι πιλότος αγαπητέ.

Να σαι καλά και άσε τον κόσμο να γράφει ότι θέλει....και εσύ με στα πλοία σου.

Έλεος πιά με τον κάθε ένα στο φόρουμ που τολμά να κοροϊδέυει ανθρώπους που σχολιάζουν το επάγγελμα τους.

:D

ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ <<<<< traveler1 ΚΑΙ teller >>>>>>>> !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Ακου πως πάει σου δίνω 2 επιλογές

Τέρμα Λεωφ.Καβάλας Δάσος Χάϊδαρίου ρέυμα προς Ασπρόπυργο πρίν το τελευταίο φανάρι στο δεξί σου χέρι Δαφνί.

Αν δεν σε δεχτούν εκεί σε πολύ κοντινή απόσταση στην Ιερά Οδό Δρομοκαΐτειο.

Αν πάλι και εκεί έχει ουρά ξαναγράψε

:deadthread:

Πονεμένος Λέλος από την πολύ μπανάνα να φανταστώ?
http://www.youtube.com/watch?v=R7LyIx9bYe4

Και επειδή σε κόβω για αγράμματο που πηρε ένα απολυτήριο με βύσμα πάρε και αυτό μαζί σου στην παραλία μπας και ξεστραβωθείς!
http://www.youtube.com/watch?v=iRTuptu9veI