Απάντηση Aegean για ΟΑ

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Φυσικα και δικαιουται η Aegean να βγαζει τετοιου ειδους ανακοινωσεις. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που τωρα τελευταια την κατηγορουν πως οδηγησε την ολυμπικαη εκει που βρισκεται σημερα ο εθνικος αερομεταφορεας......
Αυτο που θελει να πει η Aegean ειναι οπως οχι μονο δεν φταιει αυτη που εκλεισε η ολυμπιακη αλλα αντιθετα το κρατος και η οα εκανα τα αδυνατα δυνατα για να θαψουν καθε προσπαθεια ανταγωνισμου......
Ο αθεμιτος ανταγωνισμος ειναι μεγαλη αδικια και ειδικα οταν μιλαμε για μια χωρα που καλως η κακως ασπαστικε την δυτικη πολιτικη αποψη.

Αυτο που με λειπει εμενα και δεν αναφερθηκε καθολου ειναι πως η aegean οπως λεει και στην ανακοινωση της ειναι μια απο τις μεγαλυτερες επενδυσεις στην ελλαδα. Και ισως στον τομεα της αεροπορειας η μεγαλυτερη...... ειναι κριμα να βλεπουμε πολλες αλλες ευρωπαικες χωρες να αποκτουν πολλους εναλλακτικους φορεις και εμεις να μενουμε στην μια.

Re: ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ......ΠΑΙΔΙΑ

MAXIM":2xj8ex8f said:
ειναι μια απλη ανταλλαγη αποψεων πανω σε ενα θεμα......πινωντας καφε,και μιλωντας σαν να ειμαστε ας πουμε σε μια παραλια....(ερχετε και χειμωνας γμτ).............

Φίλε MAXIM, αυτό που πάνω-κάτω περιγράφεις λέγεται chat, και το κάνουμε με επιτυχία -αρκετά από τα μέλη του forum αυτού- στο MSN Messenger. :wink:
Αν και τα έχουμε ξαναπεί πολλάκις, αυτά που γράφουμε στο forum, δεν διέπονται από τους κανόνες μιας φιλικής κουβέντας 2-4 ατόμων, μιας και διαβάζονται από εκατοντάδες άτομα καθημερινά και μένουν στο αρχείο του forum για μελλοντική αναζήτηση. Επομένως καλό είναι τα κείμενα/posts να έχουν μια συνοχή, σωστό λεξιλόγιο και να είναι προϊόν μιας υποτυπώδους επεξεργασίας και όχι σκόρπιες σκέψεις προφορικής κουβέντας... :roll: :wink:

MAXIM":1dlccctb said:
1-Προς ΣΤΕΛΙΟ
Φιλε Στελιο δεν εχω προβλημα με τις επενδυσεις-κερδη κανενος και ειδικα με την επενδυση της ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ.Αρκει να ειναι στα πλαισια της ελληνικης νομοθεσιας,να μην υπαρχουν χαριστικες διαταξεις χρεοι,υπο-υπερ-κοστολογισεις,να μην παραβιαζετε το εργασιακο καθεστως,να μην υπαρχουν συμβασεις αποικοιακου τυπου σε βαρος του Ελληνα φορολογουμενου. Να μην μας διαφευγει πως ενας βασικος νομος στη μπιζνα ειναι η επενδυση.....τζιαραρεις χρημα να το παρης πισω διπλο και παραπανω και καλα κανουν......κατα συνεπεια προς τι το δελτιου τυπου-τετοιες ωρες και μερες- φιλοι μου εχουμε ενημερωθει και χαρει για τις επενδυσεις και τα κερδη της εν λογω εταιριας απο της οικονομικες εφημεριδες.......εκτος και αν αποσκοπει σε σκοπιμοτητα εντυπωσεων σε πιο μεγαλο τοπιο αναγνωστων....θεμιτο και αυτο.......αλλα θα πρεπει να σχολιασουμε και τις παραμετρους τετοιων δελτιων....

Δηλαδή φίλε MAXIM δεν έχεις πρόβλημα <i>Αρκει να ειναι στα πλαισια της ελληνικης νομοθεσιας,να μην υπαρχουν χαριστικες διαταξεις χρεοι,υπο-υπερ-κοστολογισεις,να μην παραβιαζετε το εργασιακο καθεστως,να μην υπαρχουν συμβασεις αποικοιακου τυπου σε βαρος του Ελληνα φορολογουμενου</i>
ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ!!!!
Γιατί ακριβώς αυτή η εταιρεία παραβαίνει την Ελληνική Νομοθεσία μη καταβάλλοντας Σπατόσημο, ΙΚΑ και δεν ξέρω τί άλλο...

Γιατί ακριβώς αυτή η εταιρεία μας έχει φεσώσει με 4.2 ΔΙΣ €

Γιατί ακριβώς αυτή η εταιρεία παραβιάζει εργασιακά καθεστώτα!!! Τόσες διαμαρτυρίες των εποχιακών δεν γίνανε στην Α3, γίνανε στην ΟΑ. Εκτός, αν λένε ψέμματα...

Γιατί ακριβώς αυτή η εταιρεία μας φέρνει ό,τι Λιβανέζικο υπάρχει για να πετάμε...

MAXIM":1dlccctb said:
GP707
Φιλε GP707 τετοιου τυπου ανακοινωσεις ειναι αληθεια ευχαριστες στην αναγνωση τους αλλα μοιαζουν με τα καθρεπτακια που εδιναν οι Ισπανοι στους Ινδιανους σε αλλες εποχες........Λυπαμε αλλα τα αυτονοητα δεν μπορω να τα δω σαν ευσημα μιας επιχειρησης....δηλαδη ΔΕΝ κλεβω δεν ρυπαινω δεν στηνω κτλ και το ανακοινωνω.....λυπαμαι αλλα εχω υποψην μου αλλες εταιριες σε αλλες χωρες που δεν κανουν τετοιες ανακοινωσεις......βεβαιως εχουν και αλλο κοινο που τις ή δεν τις διαβαζει ειναι η αληθεια.........

Γιατί ακριβώς αυτή η εταιρεία κλέβει, παρανομεί, εξαπατά τον Ελληνικό λαό.

ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ... Σε πείραξε που έβγαλε η πανταχώς βαλλόμενη Α3 μια ανακοίνωση υπενθύμισης του τι είναι και του τι έχει κάνει μόνο...

ΦΙΛΕ george_a
Αναμφισβητα εχω προβλημα με τις παραπανω ομορφιες της ΟΑ που περιγραφεις αλλα και αλλων που δεν τις περιγραφεις και της ξερουμε-πληρωσαμε προιοντα αθλιας δοιηκησης και πολιτικων προισταμενων της.....ουτε κουβεντα.....Οσο για αν εχω εκφραση παραπονα κανεις λαθος σε κειμενα που αφορουν την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ εχω μιλησει για το αεροπορικο προιον που μας πουλαγε τοσα χρονια......Τελος δεν εχω τιποτα με την''πανταχώς βαλλόμενη'' Α3 οπως αναφερεις......Με ενοχλει να λενε οι αερομεταφορεις(αλλα και αλλοι συμπαθεις -Επιχειρηματιες-Συντεχνιες-δεν κλεβουμε,δουλευουμε-........Ελεος ρε παιδια το αυτονοητο ειναι.......Αλλο ενας απολογισμος εργου μιας εταιριας και αλλο οι σκοπιμοτητες....και θα το ξαναπω..........Λυπαμαι αλλα εχω υποψην μου αλλες εταιριες σε αλλες χωρες που δεν κανουν τετοιες ανακοινωσεις......βεβαιως εχουν και αλλο κοινο που τις ή δεν τις διαβαζει ειναι η αληθεια.........

MAXIM":ar8gpu02 said:
ΦΙΛΕ george_a
Λυπαμαι αλλα εχω υποψην μου αλλες εταιριες σε αλλες χωρες που δεν κανουν τετοιες ανακοινωσεις......βεβαιως εχουν και αλλο κοινο που τις ή δεν τις διαβαζει ειναι η αληθεια.........

Δεν είναι θέμα κοινού που διαβάζει ή δεν διαβάζει. Είναι θέμα στοιχειώδους αυτοάμυνας. Όταν η Α3 γίνεται από περιπαικτικό τραγουδάκι έως και στόχος αήθους επίθεσης - μέχρι και διαδήλωση ενάντια σε αεροπλάνο της Α3 κάνανε οι 'κύριοι' της ΟΑ και ΚΑΝΕΙΣ δεν τους ψεγάδιασε γι' αυτό, τότε κάπου πρέπει να πεις το δίκιο σου. Η Α3 έχει ανακυρηχθεί στον 'ένοχο' που φταίει για τα χάλια της ΟΑ... Αυτή η νοοτροπία είναι που απουσιάζει από άλλες χώρες.

Ετοιμη να καλύψει πιθανό κλείσιμο της Ο.Α. δηλώνει η Lufthansa

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2005 11:01
ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς σε περίπτωση που κλείσει η Ολυμπιακή δήλωσε Lufthansa μέσω του αντιπροέδρου της κ. Joachim Steinbach.

Στην Αθήνα βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Lufthansa κ. Joachim Steinbach, προκειμένου να ανακοινώσει στον ελληνικό Τύπο ότι η εταιρεία του σε συνεργασία με την Aegean Airlines και την ελβετική Swiss είναι προετοιμασμένη και έτοιμη να καλύψουν όλο το σημερινό πτητικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών - το οποίο έχουν ήδη μελετήσει - σε περίπτωση που η εταιρεία κλείσει.

η εταιρεία του σε συνεργασία με την Aegean Airlines και την ελβετική Swiss είναι προετοιμασμένη και έτοιμη να καλύψουν όλο το σημερινό πτητικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών - το οποίο έχουν ήδη μελετήσει - σε περίπτωση που η εταιρεία κλείσει.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=251

Ο κ. Στάινμπαχ ανέφερε ότι στο εσωτερικό δίκτυο θα δραστηριοποιηθούν με την Aegean Airlines, που ήδη έχουν προχωρήσει σε συμφωνία, ενώ στο εξωτερικό θα κινηθούν με το ανεπτυγμένο δίκτυο της Lufthansa.

Είπα και εγώ...Μελέτη διάβασα...Αυτό που περιμέναμε είδα... :oops:

Δηλαδή πώς εννοούν το ότι είναι έτοιμοι να καλύψουν τα κενά... :!:
Δηλαδή θα βάζουν τριάντα αεροπλάνα με τρανζιτ σε ZUR,MUC,FRA?
Ή η Α3 θα αρχίσει direct για JFΚ?
Και θα βρίσκουμε δηλαδή και one way εισιτήρια με λιγότερα από €1000-2000? :roll:
Λέμε τώρα παραδείγματα (μην απαντήσετε στα ακαδημαίκά μου ερωτήματα...). Απλώς πολλές φορές το παιχνίδι πάνω από "ζωντανά κουφάρια" είναι και λίγο μακάβρια...αλλά...thats life...

...έγραφα το πόστ χωρίς να ξέρω το πόστ jerry... ε , δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό... :roll:

"sta meri mou den milane gia kideia an den yparxei ptwma..."
(Other people's money)

paixnidi entypwsewn kathara.
den yparxei periptwsi na epitrapei i monopwlisi tis ellinikis aeroporikis agoras stin LH-A3-Star Alliance. as min ksexname kai tin epitropi antagwnismou tis EU.

peran toutou, sto kathara thewritiko meros, i A3 mporei na agorasei mikra aeroplana gia tis agones grammes kai ta nisia, kai i LH mporei na syndesei tis ptiseis tis A3 me grammes tou ekswterikou

MAXIM":1v3efbkq said:
Με ενοχλει να λενε οι αερομεταφορεις(αλλα και αλλοι συμπαθεις -Επιχειρηματιες-Συντεχνιες-δεν κλεβουμε,δουλευουμε-........Ελεος ρε παιδια το αυτονοητο ειναι.......Αλλο ενας απολογισμος εργου μιας εταιριας και αλλο οι σκοπιμοτητες....και θα το ξαναπω..........Λυπαμαι αλλα εχω υποψην μου αλλες εταιριες σε αλλες χωρες που δεν κανουν τετοιες ανακοινωσεις.......

Δυστυχως ΜΑΧΙΜ στην Ελλαδα φαινεται οτι πρεπει να γινονται τετοιες ανακοινωσεις γιατι τοσα χρονια η ΟΑ δεν εβγαζε καμμια ανακοινωση του τυπου "δεν κλεβουμε,δουλευουμε" και τελικα φαινεται οτι δικαιολογημενα δεν εβγαζε :wink: . Επειδη η ΟΑ λοιπον τοσα χρονια δεν εκανε το αυτονοητο, εγω θεωρω οτι καλως η Α3 βγαζει αυτη την ανακοινωση ακριβως για να τονισει οτι κανει τα αυτονοητα. Κατι που δεν εκανε η ΟΑ. Ειμαι σιγουρος οτι και η Α3 θεωρει αστειο το να γραφει αυτα τα αυτονοητα πραγματα αλλα εδω που φτασαμε με την ΟΑ, τιποτα πλεον δεν ειναι αυτονοητο.