Aπεργία στην ΥΠΑ

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
για να καταλαβω, δηλαδη 15 ιουλιου χωρις απεργια ?

την γλιτωσαμε η ακομα πρεπει να φοβαμαι για την πτιση μου την πεμπτη?
απ οτι εβλεπα η θα ερχομουνα παρασκευη, αρα θα πληρωνα αλλη μια νυχτα στο ξενοδοχειο και θα επρεπε να αλλαξω το τρανσφερ, η θα πληρωνα 2200 ευρω την Α3 για 5 εισιτηρια για την ιδια μερα!

Οχι, 15 Ιουλίου έχει απεργία.Σήμερα 14 Ιουλίου, οι ΕΕΚ είχαν πάλι 24ωρη την οποία και ανέστηλλαν...

Παίδες, φτάνω μεσάνυχτα παρασκευής προς σάββατο από μοναχο, δε παίζει να με πιάσει καμια απεργία έτσι?

Για ευνόητους λόγους όχι. Αποφύγατε ταξίδια Τρίτες,Τετάρτες,Πέμπτες ειδικά αν προηγείται ή ακολουθεί 3μερο.

Τέλος τα προεόρτια...

Αποφασίζουμε από σήμερα 20η Ιουλίου 2010, βάσει των παραπάνω διαπιστώσεων, και στα πλαίσια διατήρησης των επιπέδων ασφαλείας, όπως αυτά διαμορφώνονται επί σειράν ετών από τον κλάδο μας και όπως απορρέουν από τους κοινούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς, ESSARS και Commission Regulations 2096/2006 , 1794/2006, 549/2004, 550/2004 και 551/2004.
την αυστηρή τήρηση της χωρητικότητας του Ελληνικού Εναερίου Χώρου.

Επιπλέον
Το ΔΣ της ΕΕΕΚΕ αποφάσισε, στη συνεδρίασή του της 16ης Ιουλίου 2010, την κάθοδο του Κλάδου σε απεργία διαρκείας με την μορφή 24ωρων κυλιόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων με έναρξη την Κυριακή 25η Ιουλίου 2010 και από ώρας 00.01 έως και 24.00 τοπική.

Νο comments beyond, μόνο τα links
:arrow: http://www.eeeke.gr/index_files/ANOUNCEMENT_TO_MEMBERS-20-7-10.pdf
:arrow: http://www.eeeke.gr/index_files/press_release_EEEKE.20-7-10.pdf
:arrow: http://www.eeeke.gr/index_files/STRIKE_GATCA_25-7-2010.pdf

κι ένα άρθρο της Απογευματινής που εξηγεί λίγο την κατάσταση
:arrow: http://www.eeeke.gr/index_files/article-apogeumatini-18.7.2010.pdf

Δλδ για να καταλάβω τι εννοούν όταν λένε απεργία - δεν θα πετάει ΤΙΠΟΤΑ ή θα λειτουργούν μόνο με τα προβλεπόμενα ωράρια κ χωρητικότητα;

Αν κατάλαβα καλά, εννοούν και τα δύο:
1) Θα κάνουν κυλιόμενες 24ωρες αρχίζοντας την επόμενη Κυριακή και
2) Δεν θα επιτρέπουν περισσότερη από την προβλεπόμενη κίνηση στον Ελληνικό χώρο (βλ. πολλές καθυστερήσεις..)

Eπειδη το ακουσα και στον ΣΚΑΙ. Γιαυτους που δεν καταλαβενουν και πολλα απο εναεριους ελεγχους και χωρητικοτητες (διαβασα το αρθρο της Καθημερινης ζητημα να καταλαβα τα μισα.) Μπορει καποιος να δωσει μια απλη εξηγηση? 25 προς 26 Ιουλιου νυχτα ταξιδευω τι θα γινει?

Σύμφωνα με τα ως άνω έγγραφα από το site της ΕΕΕΚΕ, η απεργία της Κυριακής είναι από 0.01 έως 24.00.
Αν δηλαδή φτάνεις στην Αθήνα μετά τη 1.00 την 26/7, με ξένη εταιρεία πιθανότατα δεν θα έχεις πρόβλημα.

Οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη που δεν ευχαρίστησα το μέλος aakunz για το άρθρο ΤΕΛΟΣ Η SUNEXPRESS από το δρομολόγιο Σμύρνης Αθήνας. Η εν λόγω εταιρία ποτέ δε με ενημέρωσε για αυτό και ευτυχώς που διάβασα έγκαιρα το ποστ του και μπόρεσα να κλείσω με Πήγασο...

Επειδή χρώσταγα στους συμφορουμίτες μια ανάλογη πληροφόρηση, τηλεφώνησα σε γραμματεία παράταξης που εμφανίζεται στο google κάνοντας αναζήτηση για ΕΕΚ αφού κανείς από eeeke.gr δεν απάνταγε (ίσως λόγω συνέλευσης) και εκεί οι άνθρωποι μου είπαν ότι

1. Πτήσεις προς Γαλλία ακόμη κ σήμερα έχουν πρόβλημα λόγω απεργιών εκεί
2. Υπάρχει ενδεχόμενο να κυρηχθεί την Κυριακή η απεργία παράνομη κ καταχρηστική.
3. Λογικά η Δευτέρα δεν θα επηρεαστεί αν κ λένε για κυλιόμενη απεργία
4. Μου εξέφρασε τα αιτήματά τους με αρκετό παράπονο κ αγανάκτηση, βέβαια εγώ δεν είμαι αρμόδιος να βοηθήσω....
5. Θα ενημερωθούμε έγκαιρα για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως για οτιδήποτε άλλο. (Τώρα αν δεν είναι έκπληξη ότι Πεμπτη μαθαίνεις πως Κυριακή δε γυρνας στον τόπο σου κ πρέπει να τα σκας σε ξενοδοχεία τι να πω...)

Προσωπική μου άποψη είναι ότι τη Δευτέρα την φοβάμαι πολύ....μακάρι γιατι ταξιδεύω κ εγώ να πέσω έξω....κ ότι καλύτερπο εύχομαι για όλους διότι τους τελευταίους 6 μήνες προτού ταξιδέψω εκτός απο τον καιρό που κοίταζα, εν συνεχεία την τέφρα τώρα σταυροκοπιέμαι κ για τις απεργίες...συμπτωματικά τους τελευταίους 6 μήνες δεν υπήρξε πτήση μου που να μην επηρεάστηκε από όλα αυτά...

Τυχαίο; Δε νομίζω...