Από Αθήνα προς Στουτγάρδη και επιστροφή

• Thread starter Thread starter Mpagasoula
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τελικά βρήκα εισητήριο για 10/11 με 17/11 Αth-Str-Ath μέσω Βουδαπέστης με την Malev Hungarian Airlines. Η τιμή του εισητηρίου με επιστροφή στα 129 ευρώ. και επίσης ήταν η πρώτη μου φορά που έκλεισα εισητήριο από το internet. (Και ναι, είμαι κοπέλα :) )

Μια χαρα τα πηγες και για καινουρια και για πρώτη φορά!
Πολυ καλη τιμη και με καλες ανταποκρισεις!
BTW απο το http://www.figame.gr θα το πληρωνες στα 118.93 EUR!

Επειδή το ανέφερες. Ταξιδεύω πάρα πολύ και τσεκάρω και εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία. Κι εγώ έχω χρησιμοποιήσει σε καμιά 10αριά εισιτήρια το figame.gr . Δεν διαφημίζεται καθόλου και δεν το ξέρει κανείς αλλά είναι το φθηνότερο από όλα. Λίγα ευρώ βέβαια αλλά γιατί όχι? Γενικά κανένα πρόβλημα.

red_fly9":frtdxjx4 said:
...Αν δεν κανω λαθος νομιζω οτι ειναι το μονο Ελληνικο ηλεκτρονικο πρακτορειο που δεν χρεωνει καθολου Χρέωση συναλλαγής στην κρατηση σε σχεση με τα υπολοιπα που χρεωνουν σχεδον το μισο ποσο, σε συγκριση παντα με την τελικη τιμη που δινουν οι 2 αεροπορικες εταιριες μας στα site τους
Προχτές τσέκαρα το figame.gr για να κλείσω Λισσαβώνα.
Μου έβγαλε ως τελικη τιμή το κόστος των εισιτηρίων, αλλά μετά πρόσθεσε και άλλα 20€ (ίσως να ήταν και 30€, δε θυμάμαι ακριβώς) ως τέλος εξυπηρέτησης/χρέωση συναλλαγής, με αποτέλεσμα να βγαίνει πιο ακριβό από άλλα.