Απογοήτευση Athens Airways

  • Thread starter Thread starter djpap
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
χαχα παλι στα σκουπιδια με πεταξανε?!

μα να ταν μονο το βαψιμο

ετριζε ολοκληρο!

ειχα ενα φοιτητη διπλα μου

να του λεω μα δε φοβασε??

οχι να μου λεει!

τι σου εναι τα νιατα !!χααχαχ

:mrgreen:
 
Παΐδια μην είστε υπερβολικοί . ένα αεροσκάφος για να έχει άδεια και να μπορεί να πετάξει στην Ελλάδα σημαίνει ότι η Υ.Π.Α. έχει δόση την έγκρισης και να σας ενημερώσω ότι η δίκια μας Υ.Π.Α. είναι ίσως και η αυστηρότεροι σε θέματα ασφάλειας και κανονισμούς και όσο αφόρα τα πρόστιμα που ρίχνει.
Μην τα βάζετε με την εταιρεία επειδή αυτά μπορούν και να βγαίνουν παρά έξω. Διότι οι πόλοι μεγάλοι έχουν χρήμα και εξαγοράζουν την σιωπή μας,
Εγώ δεν άκουσα τίποτα για την βόμβα που μπήκε στην Ολυμπιακή στην πτήση για Μυτιλήνη και η πτήση καθυστέρησε.
Θέλω να πω ότι και οι βαλίτσες που κατεβήκαν καλά έκαναν διότι πρόκειται για την δίκια μας ασφάλεια , αυτό που έγινε να σε χαροποιεί διότι ίσως από αυτήν την ενεργεία είσαι ακόμα κοντά μας ….
 
Θέλεις να πεις οτι βρέθηκε βόμβα σε αυτές τις αποσκευές;Ε,οχι!Δε θα το αντέξω! :with:
 
Όχι Όχι δεν βρέθηκε καμία βόμβα σε εκείνες της αποσκευές, αλλά να γνωρίζεις όταν ένας επιβάτης κάνει check-in και παραδίδει μια αποσκευή και μετά αυτός δεν εμφανιστή στην πύλη για να επιβιβαστεί αυτόματα πρέπει να κατέβει και η βαλίτσα του. Είναι κάτι σαν συνεργισμός ασφάλειας .(Δεν γνωρίζουμε ποτέ το λόγο που δεν εμφανίζεται ο επιβάτης και σίγουρα δεν γνωρίζουμε τι είχε μέσα η βαλίτσα , αν και από των διαχωρισμό άλλες οι βαλίτσες περνανε ακτίνες .) για αυτό στην σαλονικα την παίρνεις μονό σου την βαλίτσα και την πας στην ακτίνες αφού τσεκάρεις , ο Βενιζέλος το κάνει από κάτω αυτόματα,
Όσο αφόρα την βόμβα επρόκειτο για αεροσκάφος της νέας ολυμπιακής που θα εκτελούσε την πτήση της Μυτιλήνης , αλλά δεν έμαθα τελεία αν βρέθηκε η επρόκειτο για φάρσα.
Παρόμοιο σκηνικό μου έτυχε καλοκαίρι με το ΑΤΡ 72 της ολυμπιακής , με την 054, έκαναν 55 λεπτά να την βρουν την βαλίτσα είχαμε λιώσει μέσα στο αταρι από την ζεστή .
 
Τι ακριβώς δε μάθαμε αν βρέθηκε στο αφος της ΝΟΑ;
 
Αν υπήρχε τελικά βόμβα στο αεροσκάφος της ολυμπιακής η επρόκειτο για φάρσα . διότι το τηλεφώνημα έγινε σε γνωστή εφημερίδα τώρα δεν θυμάμαι το όνομα της οι οποία ενημέρωσε της αρχές .
 
To θέμα εδώ είναι για την Athens Airways και όχι για την NOA!!! Back to topic!!!
 
Προφανώς και μάλιστα ήμαν έτοιμος να το επισημάνω.Ωστόσο έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν στις αναφερθείσες περιπτώσεις λήψεις απειλητικών τηλεφωνημάτων υπήρχαν βόμβες στα αφη και αυτές εξουδετερώθηκαν ή επρόκειτο για κακόβουλους φαρσέρ! :banana: :banana: :banana: :banana:
Μα,ρε παιδιά,το συζητάμε σοβαρά οτι μπορεί και να είχαν τοποθετηθεί; :wall:
 
live27":qc6xxvs3 said:
Μην τα βάζετε με την εταιρεία επειδή αυτά μπορούν και να βγαίνουν παρά έξω. Διότι οι πόλοι μεγάλοι έχουν χρήμα και εξαγοράζουν την σιωπή μας,
Εγώ δεν άκουσα τίποτα για την βόμβα που μπήκε στην Ολυμπιακή στην πτήση για Μυτιλήνη και η πτήση καθυστέρησε.

Πως δηλαδή εξαγοράζεται η σιωπή των επιβατών;
Έτσι κι αλλιώς όμως δεν κερδίζουν και τίποτα, αφού έχουμε την ψευδαίσθηση ότι μένουμε Ελβετία. Ή θα δυσανασχετούμε με το μεγάλο "δίδυμο" που πλέον γίνεται και "σιαμαίο", ή θα ρίχνουμε τις κατάρες μας στην athens και κάθε μικρή εταιρία που "αγκομαχά" για να συνεχίσει να πετάει με όσα μέσα διαθέτει!
Μένουμε Ελλάδα παιδιά και μετά από τρεις δεκατίες με τον περήφανο εθνικό μας αερομεταφορέα οι αεροπορικές συνδέσεις αποκτούν επιτέλους κάποια ικανοποιητική ποιότητα εξυπηρέτησης. Έχω ακούσει κι εγώ βέβαια μαρτυρίες από γνωστούς για προβλήματα σε πτήσεις που γίνονταν με τα ATR της Hemus (ατελείωτες καθυστερήσεις, βαλίτσες που μένουν πίσω κτλ.). Απ'την άλλη έχω ακούσει τα καλύτερα για τις πτήσεις με το ERJ.
 
Top