Αποχωρησεις Κ2

• Thread starter Thread starter Captain Jack
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Captain Jack

Economy-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
SAA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
FAJS
Εμαθα προχτες οτι αλλοι 4 Κ2 φευγουν απο τον στολο των RJ. ξερει κανεις περισσοτερα?

Επίσης, όποιος ξέρει περισσότερα, μπορεί να μας πει και που πάνε αυτοί οι Κ2;;

Στην Astra για Κ1.
Εχει κι η υπομονή τα όριά της...

Με αφορμή την τοποθέτηση του 121.5 θα σας παραπέμψω στο σχόλιο έτερου ποστ "Μισθοί Ιπταμένων' , στην τοποθέτηση του Μέλους docROL

... Αυτο που θελω να επισημανω ειναι, οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των χειριστων, αποφασισε να ασχοληθει με το επαγγελμα, λογω της αγαπης προς αυτο, και οχι για λογους οικονομικους. Φυσικα και οι οικονομικοι λογοι παιζουν ενα ρολο, αλλα οχι τον πρωτευοντα. Η πειρα εχει δειξει, οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των ατομων που εγιναν πιλοτοι για λογους βιοποριστικους, απετυχαν, και εγκατελλειψαν το επαγγελμα.
Unquote
Θα προσθέσω επίσης , ότι στην αεροπορία ( Πολιτική και Πολεμική ) δεν ισχύει απόλυτα η επετηρίδα....όπως ενδεχομένως σε μεγαλύτερο βαθμό κατά το παρελθόν, ιδιαίτερα σήμερα που η εξέλιξη των χειριστών δεν βασίζεται στην ...τόλμη ... και την δεξιοτεχνία άλλων δεκαετιών μόνο, συνδιάζεται με τις απαιτητικές επιδόσεις της γνώσης....
Όταν πριν λίγα χρόνια και τώρα συχνότερα παρατηρούσα Κ1 30-35 ετών και Κ2 40-45 , απορούσα , 'ελεγα τι γίνεται...κι όμως κάτι γινόταν!!
Οι καριέρες χτίζονται με πολύ κόπο και μελέτη , εκτός από το "χάρισμα"
Χωρίς βέβαια να είμαι απόλυτος για τους λόγους που απεχώρησαν οι Κ2, αν όμως έφυγαν για να γίνουν Κ1 σε άλλη εταιρία, ή ισχύει η άποψη docROL ή η δική μου, δεν θα είναι ακόμη 'ετοιμοι, αφού η Α3 εφαρμόζει τον συνδιασμό επετηρίδας και επιδόσεων και καλό στόλο αριθμητικά έχει, για να εξελίσονται οι Χειριστές!
Αφήνω ένα ελάχιστο ποσοστό για ενδεχομένως άλλους λόγους...συμπεριφοράς κλπ....

Πάντως εγώ ξέρω και επετηρίδες που καταρτίζονταν, καταρτίζονται και θα καταρτίζονται Αχαρνών και Σουρμελή δεξιά δυτική γωνία...

Αγαπητέ 121.5, και γω ξέρω ότι η εταιρεία με τα 6 RJ αποφάσισε να μην επιλέξει για πιλότο της, ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Οξφόρδη εδώ και πολλά χρόνια και τυγχάνει να είναι και έλληνας. Αλλά στα στάνταρ της εταιρείας με τα 6 RJ δεν χωρούν τα καλύτερα. Είναι δυσκολοχώνευτα.

δικός σας

Δεν μπορείτε να γίνετε περισσότερο σαφείς, διότι με τα υπονοούμενα που εκφέρετε ως επιχειρήματα στη κουβέντα Αχαρνων .....ο ένας και Οξφόρδη..... ο άλλος δεν πολυ κατακαταλαβαίνουμε!

payneful_tales":92aargz4 said:
Αγαπητέ 121.5, και γω ξέρω ότι η εταιρεία με τα 6 RJ αποφάσισε να μην επιλέξει για πιλότο της, ό,τι καλύτερο έχει βγάλει η Οξφόρδη εδώ και πολλά χρόνια και τυγχάνει να είναι και έλληνας. Αλλά στα στάνταρ της εταιρείας με τα 6 RJ δεν χωρούν τα καλύτερα. Είναι δυσκολοχώνευτα.

δικός σας

Η απαντησή μου εδώ viewtopic.php?f=14&t=5864&p=82684#p82684

Άκη ... συγνώμη ...

Επίσης δε σημαίνει ότι φρούτο φευγει απο Α3 ή ΟΑ θα πηγαινει σε άλλη εταιρεία . Όλες οι εταιρείες έχουν τα στάνταρ τους, Σε αυτό το κράτος μόνο δύο εταιρείες δεν υπάρχουν ...έλεος .

Φίλε 737FO αν μη τι άλλο ,οι πιλότοι ή οι μελλοντικοί στο χώρο, επιβάλεται να έχουν ως πλεονέκτημα στο χαρακτήρα τους ,αυτοσυγκράτηση, αυτοέλεγχο, πειθαρχία , σοβαρότητα , ψυχραιμία τόσο στο λόγο όσο και στα έργα! Δεν χρειάζεται ούτε ένταση ούτε αντιπαραθέσεις που κατεβάζουν το επίπεδο γενικότερα, τουλάχιστον σε ένα δημόσιο διάλογο!
Μόνο επιχειρήματα με επικοδομητικό αποτέλεσμα , για να βοηθούνται κι οι νεότεροι.