Απόκρυψη Αριθμού!!!

• Thread starter Thread starter air_boy
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

air_boy

Economy-Class-Member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη - Aλεξανρούπολη
Ξέρετε πώς/αν γίνετε να βλέπεις ποιος αριθμός σου παίρνει τηλ. με απόκρυψη?? Αν γίνετε πχ να βλέπω τον αριθμό του από κάποιο πρόγραμμα στο pc ή από το internet ή από το κινητό μου ή δε ξέρω και γω από που αλλού..??

Τώρα τελευταία με παίρνει κάποιος/α με απόκρυψη και μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Ελπίζω να μπορείτε να βοηθήσετε..

Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα...
Η μόνη λύση είναι να πάρεις στον ΟΤΕ (αν είναι σταθερό) ή στην εταιρία κιν. τηλεφωνίας σου, και να το δηλώσεις.Αυτοί θα παρακολουθούν τις εισερχόμενες κλήσεις σου και θα είναι σε θέση να σου πουν**.Είναι λίγο περίπλοκο γιατί στην περίπτωση που πραγματικά σε ενοχλεί κάποιος, αίρεται το απόρρητο(προσωπικά δεδομένα)...Άσε που είναι και πλημμέλημα...

**Θα είναι σε θέση, αν η κλήση δε προέρχεται απ΄το internet (voip-telefony).
Αν είναι απ το νετ,δε τον βρίσκεις...

Υπαρχει και το αλλο:
"Φιλαρακι, αν θες ξαναπαρε απο αυριο που θα εχω βαλει το προγραμμα" :wink:

Εχω βουλωσει πολλους ετσι κ βρηκα την ησυχια μου 8)

Και τα "Γαλλικα" ενδεικνυνται, αν θες να κατεβασεις το επιπεδο της "συνομιλιας". Μπορει να σε ξαναενοχλησει, αλλα εσυ βγαζεις το αχτι σου κ νοιωθεις καλα. 8)

Άμα σε παίρνει στο σταθερό, θα πρέπει να πας σε κατάστημα του ΟΤΕ. Εκεί με έναν λογαριασμό του ΟΤΕ και την ταυτότητα σου (αν έρχεται στο όνομα σου), κάνεις αίτηση για "εντοπισμό κακόβουλων κλήσεων"! Δεν ξέρω από εκεί και πέρα τι γίνεται. Πάντως κοστίζει αυτό!

air_boy":10sw41de said:
Ξέρετε πώς/αν γίνετε να βλέπεις ποιος αριθμός σου παίρνει τηλ. με απόκρυψη?? Αν γίνετε πχ να βλέπω τον αριθμό του από κάποιο πρόγραμμα στο pc ή από το internet ή από το κινητό μου ή δε ξέρω και γω από που αλλού..??

Τώρα τελευταία με παίρνει κάποιος/α με απόκρυψη και μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Ελπίζω να μπορείτε να βοηθήσετε..

Κανε προωθηση του αριθμου σου σε ενα αλλο νουμερο με αναγνωριση αριθμου και θα σου βγει το νουμερο του αλλου και ας εχει αποκρυψη

fagadakis":3pvr5hjd said:
Κανε προωθηση του αριθμου σου σε ενα αλλο νουμερο με αναγνωριση αριθμου και θα σου βγει το νουμερο του αλλου και ας εχει αποκρυψη
Σίγουρα όχι. Από την στιγμή που κάποιος έχει απόκρυψη, δεν μπορείς να τον δεις. Ακόμη και 10 προωθήσεις να κάνεις ;)

Όπως είπε ο ThomasK, πας στον ΟΤΕ και κάνεις την σχετική αίτηση. Από εκεί και πέρα ο ΟΤΕ έχει την δυνατότητα να καταγράψει όλες τις κλήσεις που δέχτηκες για ένα χρονικό διάστημα που θα ορίσεις με την αίτηση και μπορεί να σου δώσει τον αριθμό και το όνομα του ατόμου στον οποίο είναι δηλωμένο το τηλέφωνο.

Sry λάθος διατύπωση...!

Συγνώμη.. Δεν διατύπωσα καλά το θέμα. Με παίρνουν με απόκρυψη στο κινητό όχι στο σταθερό.

Για το κινητό θέλω να μου πείτε.

Και πάλι συγνώμη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και δε ξέρω αν βοηθάει αλλά έχώ vodafone!

Α και άκουσα κάτι για ένα κωδικό που βάσεις και όσες κλήσεις είναι με απόκρυψη γίνονται κανονικές. Το έκανα αλλά δεν έγινε τπτ..

Ελπίζω να βοηθήσετε να βρω κάποια λύση. Γιατί πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικό να γίνετε αυτό!!! Σου σπάει τα νεύρα. ΄Γιατί ok στην αρχή έχει πλάκα.. μετά όμως...!?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και πάλι sry για την λάθος διατύπωση... :oops:

ΥΓ Και όχι ρε παιδία... δε χρειάζεται να αρχίσω ούτε τα μπινελίκια ούτε να κάνω μήνυση.. :P Κανένα παιδάκι θα είναι η καμιά κοπελίτσα.. Μην το παρακάνουμε...

Είτε είναι σταθερό είτε είναι κινητό, η διαδικασία είναι μία. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος (για μας ... γιατί π.χ. η αστυνομία έχει την δυνατότητα) να δεις τον αριθμό από την στιγμή που ο καλών αριθμός έχει ενεργοποιήσει την απόκρυψη.

http://ikaros.vodafone.gr/vodafone/extr ... f_f773.pdf

Εμενα μου τη δινει γενικα το θεμα "αποκρυψη". Γιατι ρε μεγαλε αποκρυψη? Να παρεις κανονικα να δει ο αλλος ποιος καλει κ να ξερει.
Πολλες φορες που με παιρνουνε με αποκρυψη απο εταιρειες να μου πλασαρουν διαφορα τους λεω "με αποκρυψη εχετε παρει,σωστα?" "Ναι" "ΟΚ, ξαναπαρτε χωρις, να μιλησουμε"

Χεχεχε! Συμφωνώ μαζί σου φίλε 747 είναι πολύ σπαστικό, αλλά μερικές εταιρίες, ανταγωνίστριες του ΟΤΕ, σε χρεώνουν για να σε αναγνωρίζουν οι άλλοι...
Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, δε στο λένε κάν ότι το νούμερό σου δέν αναγνωρίζεται.πχ στο παρελθόν στη μετάβαση του σταθερού του σπιτιού μου σε Τελλάς πέρασαν κάμποσες μέρες για να καταλάβω ότι έκανα κλήσεις "με απόκρυψη"!!! Προφανώς δε μου το είπαν αυτό όπως και άλλα, γιατί αλλιώς η προσφορά τους δε θα ήταν προσφορά!!!Θα έβγαινε πάνω κάτω τα ίδια με τον Π-ΟΤΕ!
Τελειώνοντας έχω παρατηρήσει ότι είτε "σπαστικά" (ανεπιθύμητα) άτομα, είτε κομπλεξικά, είτε εταιρίες, χρησιμοποιούν την απόκρυψη!Και εγώ προσωπικά σπάνια απαντάω σε νούμερα με απόκρυψη!(έχουν πολλές πιθανότητες να ανήκουν σε συνδρομητές με τα παραπάνω χαρακτηριστικά! :wink: )