Απολύσεις στην Olympic Air

• Thread starter Thread starter exadas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
το κακο ειναι (οπως με την Alitalia προ 2ετιας)οτι στην ουσια δεν καταθετει προσφορες σοβαρες...τις κανει για τα ματια του κοσμου.δες ποσες αλλαγες εχουν γινει στις ανωτατες θεσεις της εταιριας τα τελευταια 2 χρονια,δεν υπαρχει σταθερο business plan..

Με παρεξήγησες, δεν είπα καλά κάνουν και τους απολύουν είπα ότι ο λόγος απόλυσης δεν είναι τραγικός γιατί όπως και να το κάνουμε δυστιχός και η Α3 και η ΟΑ κοιτάνε να επιβιώσουν και εγώ εργαζόμενος είμαι και σίγουρα τι θέλω τη δουλειά μου σίγα μην τους πω και μπράβο που απολύουν κόσμο ειδικά τέτοια περίοδο!!! Όσο για τα προβλήματα που λες αυτοί οι Έλληνες τι ακριβώς ψήφιζαν τόσα χρόνια μήπως φέρουν σε μεγάλο βαθμό ευθήνη για τη σημερινή κατάντια τους???

και ωρες ωρες απορω τι λενε στους μετοχους που τους πληρωνουν..οτι δεν παμε καλα και η ευκολη λυση ειναι οι περικοπες;θα διωξουμε 5 αποδω,10 αποκει και καθαρισαμε;μαλλον η λεξη αναπτυξη ειναι κατι αγνωστο γι'αυτους..

Στην κατάσταση που είναι ο μέτοχος μάλλον αυτός λέει δίωχτε κόσμο

ισως επρεπε να ξεκινησει απο ψηλα...

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

παιδιά μήπως γνωρίζει κανεις από εσάς εάν επηρεάστηκαν και οι πιλότοι από απολύσεις ακόμη και η αεροσυνοδοί ?

οχι απο το ιπταμενο δεν ακουστηκε κατι...απο το ground ειναι οι απολυσεις...

Ρε παιδιά μήπως πάνε να δώσουνε το handling στην Goldair? Βλεπω να παίρνει και της aegean σιγα σιγα..

Η Αιγαίου νομίζω το έχει δώσει στην Swissport αν δεν κάνω λάθος!! :?