Απορία από τις on-line flight info της ΟΑ

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
MerNion":1hnnvmbv said:
jerry":1hnnvmbv said:
Θα σας μαλώσω... Ειδικά εσένα MerNion που σε εκπαιδεύω τόσον καιρό... Πρόκειται κατά 90% για το 733άρι της Axis που έκανε πτήσεις για ΟΑ και μάλλον ήρθε η ώρα του να γυρίσει...

:bash: :bash: :bash: :4:
Δεν μου πέρασε καν απο το μυαλό.. Και σήμερα όντως δεν το είδα πουθενά στο Βενιζέλο όλη μέρα οπότε 100% αυτό θα ήταν..

Τώρα λοιπόν που μου πέρασε από το μυαλό η axis.. Αυτή η άφιξη τι είναι;;;
Πέρα δώθε το κάνουν; Θα φέρνουν κάποιο άλλο προφανώς αλλά με ίδιο κωδικό πτήσης και από το ίδιο αεροδρόμιο;;

---edit---
OA 9207 MRS 1835 B737-300 CANCELLED
Δεν τα έχουν ανάγκη μωρέ.. Εχουν δικά τους αεροπλάνα στην ΟΑ..
---edit---

OA 9207 PGF 2110 2300 2230 B737-300 LANDED

Δύο φεύγουν - ένα έρχεται.. Κάποιος να τους μάθει τι σημαίνει ισοζύγιο.. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό που ήρθε; Κάτι μου λέει οτι θα είναι ή Flybe ή BmiBaby..

Από το πρωϊ δεν λειτουργεί το real-time flight info...

Τι είναι αυτό; Και ποιο είναι το Α320 που έρχεται και πάει στα... καγκουρώ :?: :?: :?:

Άφιξη: OA 8041 BAHRAIN-SYDNEY 1355 A320-200

Αναχώρηση: OA 8042 BAHRAIN-SYDNEY 1515 A01 A320-200

Είναι η πτήση της Gulf Air με την οποία η Ολυμπιακή έχει συνάψει συμφωνία code-share για Σύδνεϋ.

:arrow: Αναχωρηση: OA 8423 PRAGUE 1555 319

Με συγχωρειτε αλλα η αναζητηση που εκανα δεν βρηκε κατι η μπορει απλα να εχω μεινει λιγο πισω.Τι 319 ειναι αυτο?

mario_k":psh62dxj said:
:arrow: Αναχωρηση: OA 8423 PRAGUE 1555 319

Είναι η εδώ και 7 -τουλάχιστον- χρόνια συνεργασία των ΟΑ με την CSA για Πράγα... Ας ρίχνουμε μια ματιά και στο timetable.

@ xristos

Τοτε ειμαι πολλααα επεισοδια πισω.sorry for that.

Κατά 99%, πτήση των ΟΑ με τετραψήφιο κωδικό και 8 στην αρχή είναι πτήση codeshare που εκτελεί άλλη εταιρία!