Απορία από τις on-line flight info της ΟΑ

  • Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ειναι scheduled maintenance των ΒΚΕ και ΒΚD.
 
Βλεπω σημερα την OA 654 Mykonos 1225 B03 BKF OPERATIONAL τι εννοει με αυτο???
 
Μηπως εννοει Cancelation/Delay λογω operational reasons(ελλειψη αεροσκαφους).

===Edit===
Το οποιο ΒΚF που ανεφερες χτες πετουσε για PSR(Πεσκάρα) στις 12.15 (ΟΑ4233).
===Edit2===
Και ο λογος οι Μεσογ. Αγωνες και τα group των αθλητων που μεταφερθηκαν εκει!
 
9 ωρες καθυστέρηση?????
OA 207 Αθήνα Παρίσι (Σαρλ ντε Γκωλ) 16:10 01:20 B20 ΝΕΑ ΩΡΑ
 
Η πτήση θα εκτελεστεί "αντίστροφα".

Δηλαδή σαν CDG-ATH-CDG με αεροσκάφος της Blue Line (FGMLK) , που θα φτάσει στην Αθήνα περί τις 0030 ως ΟΑ208 και θα αναχωρήσει ως ΟΑ207 στη 0120.

Έτσι γλυτώνονται τα δύο ferry flights-σκέλη. Συνήθης τακτική στις περιπτώσεις έλλειψης αεροσκαφών από τις ΟΑ :oops:
 
(Ελαφρώς οφτόπικ αλλά αφορά στη συγκεκριμένη πτήση)
Επέστρεψα απο το Παρίσι την Κυριακή με το F-GMLK (ΟΑ 208) και παρατήρησα διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα όπως μια αεροσυνοδό-σωσία της Σαρλίζ Θερόν και πώς σερβίρεται ολόκληρη καμπίνα χωρίς trolley, μόνο με τα χέρια.

Σύντομα στο report...
 
Η συγκεκριμένη πτήση (ΟΑ207|8) και ειδικότερα το G-ZAPZ έχουν ένα "θέμα" ως προς το πότε και αν θα πετάξουν (Δε γνωρίζω αν ευθύνεται η διοίκηση των ΟΑ ή η Titan). Και σήμερα ήταν προγραμματισμένο μέχρι τελευταία στιγμή το αεροσκάφος της Titan αλλά τελικά την πτήση εκτέλεσε το SXDFA με 2ώρες+ καθυστέρηση (προφανώς μέχρι να ετοιμαστεί).
 
OA 161 Αθήνα Βερολίνο (Τέγκελ) 09:00 12:50 B20 KAΘ. ΑΦΙΞΗ
Γιατί έτσι; Και η πτήση είναι προγραματισμένη με τη Sky Wings. To βράδυ η Sky Wings θα έρθει Κω για χάρη της ΟΑ να υποθέσω κανά 3ωρο καθυστέρηση??
 
Το πιο πιθανό είναι πως δε θα έχει καθυστέρηση καθώς η SOF που μεσολαβεί μεταξύ της ΟΑ161|2 και της ΟΑ736|7 ακυρώθηκε.
 
Πάντως, η σημερινή ΟΑ381/2 ακυρώθηκε και μάλιστα τελευταία στιγμή.
 
Top