Απορία από τις on-line flight info της ΟΑ

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
d|m|tr|s":3ao5ss1l said:
OK έτσι εξηγείται η απουσία της 779, έχω το schedule των ΟΑ (αν και η άφιξη της 779 είναι στις 23:55 από 17/6-15/9),

Η πτήση είναι rescheduled και αναχωρεί από Αθήνα 2150 αντί 2130 ενώ νομίζω πως από την αρχή του καλοκαιριού τις περισσότερες μέρες ήταν προγραμματισμένη για τις 2145 :wink:

σημερα στο online της ΟΑ εκτος του οτι δεν δουλευει το arrivals page και βγαζει μονο departures υπαρχει και το εξης που δεν καταλαβαινω:

OA 518 Heraklion 2150 2205 BKF SECT FRANCE

καμια ιδεα τι εννοει :?:

alexandros":2mlrrzq7 said:
σημερα στο online της ΟΑ εκτος του οτι δεν δουλευει το arrivals page και βγαζει μονο departures υπαρχει και το εξης που δεν καταλαβαινω:

OA 518 Heraklion 2150 2205 BKF SECT FRANCE

καμια ιδεα τι εννοει :?:

Μάλλον γίνεται κάποιο λάθος mapping των status...
Ας πούμε εμφανή λάθη είναι τα :
VIA BKK-SYD --> GATE CHANGED
SECT FRANCE --> CREW ROTATION

:?: Για να μήν ψάχνω τις 52 σελίδες του τόπικ, από πιό site βλέπετε το on-line info της ΟΑ? Το ΑΙΑ το ξέρω. Υπάρχει κι'άλλο με πιό πολλά στοιχεία? (Registration-type κλπ)

Μερσί

δεν ξερω αν υπαρχει και αλλο εγω το βλεπω απο το site της ΟΑ >κλικ στα arrivals η departures > και μετα στο 24arrivals η 24departures που βγαζει τα 24ωρα με registration και gate αναχωρησης.
Το registration πιστευω να αλλαξει και συντομα να φαινεται μονο ο τυπος μιας και εμφανιζεται στο 'νεο' site...(στο παλιο ειχε μονο τον τυπο)

gonso":1gqfjk6l said:
:?: Για να μήν ψάχνω τις 52 σελίδες του τόπικ, από πιό site βλέπετε το on-line info της ΟΑ? Το ΑΙΑ το ξέρω. Υπάρχει κι'άλλο με πιό πολλά στοιχεία? (Registration-type κλπ)

Μερσί

Πολύ πιο απλό θα ήταν να μπεις στο site των ΟΑ και να δεις άμεσα το link

εδώ

μηπως γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο;
OA 309 Sofia 1705 1705 A22 BVD NOW BOARDING
OA 912 Thessaloniki 1720 320 CANCELLED

απο οτι φαινεται πιο πανω το Α320 της ΗΕJ κανει αλλη πτηση οποτε η προκειται για λαθος προγραμματισμο η μηπως νοικιασανε και αλλο Α320... :?: :?:

Αφού η 2η πτήση είναι ακυρωμένη :!:

Βλέπω στο Real Time Flight Info του ΑΙΑ πως η ΟΑ 055 απο Κύθηρα ακυρώθηκε. Ξέρουμε τον λόγο?

Κακοκαιρία μήπως; Η χθεσινή τουλάχιστον ακυρώθηκε για αυτό το λόγο.

Οι ισχυρότεροι ανεμοι πνέουν -σχεδόν πάντα- στη Θάλασσα των Κυθήρων.
Ο Στράβων είχε πει χαρακτηριστικα: "Μαλέαν δε κάμψας, επιλάθου των οίκαδε"