Απορία από τις on-line flight info της ΟΑ

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Socrates":7p6ehb6p said:
OA 309 Sofia 1630 A22 BLC CANCELLED
OA 383 Bucharest 1705 BKX REROUTED (Τι σημαίνει αυτό ?)
Ότι η 383 έγινε rerouted μέσω Σόφιας.

Socrates":7p6ehb6p said:
Και μόλις εμφάνισε και αυτό! Όχι τιποτα άλλο γιατί σκεφτόμουν να πάω για φωτογράφιση. Μήπως θα γυρίσει πίσω? Αυτό σημαίνει?
OA 831 Kozani 1800 BIB RESCHEDULED

Το rescheduled σημαίνει πως η πτήση άλλαξε ώρα αναχώρησης. Επί του προκειμένου η πτήση έφυγε από την Αθήνα 1530 ενώ η "δημοσιευμένη" ώρα αναχώρησης είναι για τις 1520.

Rescheduled γίνεται είτε από μερικές ώρες πριν την πτήση έως και μέρες (οπότε αντίστοιχα προλαβαίνουν να ενημερωθούν οι επιβάτες ή οχι) ενώ άλλες φορές η διαφορά στην ώρα αναχώρησης είναι μικρή (όπως εδώ) ή μεγάλη.

Για άλλη μια φορά η "τύχη" χαμογέλασε στους επιβάτες αυτής της πτήσης και πέταξαν με Α340
:great: OA 178 Munich 1605 1620 DFC
Βλέπετε τι εννοώ? :?

Σήμερα βλέπω αυτό:
OA 248 Madrid 1720 BKA TECHNICAL
Το βλέπω πρώτη φορά και δεν ξέρω τι σημαίνει. Υποψιάζομαι τεχνική βλάβη? Και αν ναι αν ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει.

Αυτο ποιο αεροσκάφος είναι και ποιας εταιρείας??????

OA 515 Heraklion 2030 2055 MDB

Socrates":1hcnr2nb said:
Αυτο ποιο αεροσκάφος είναι και ποιας εταιρείας??????

OA 515 Heraklion 2030 2055 MDB

Δεν θα με εξέπληκτε το γεγονός αν ήταν το LZ-MDB της VIA......

Προφανώς για το Α320 που ανάφερε ο MerNion πρόκειται, μιας και το αεροσκάφος ήρθε σήμερα ως ΟΑ159 από το PDV Plovdiv

Και με ολοκαίνουριο Α320 η ΟΑ !!!!

Χλιδή !!!!

Συγγνώμη,επειδή είμαι καινούριος,που βρίσκετε τις πληροφορίες αυτές;Στη σελίδα της Ο.Α δε βρήκα κάτι.Αν μπορεί κάποιος ας με κατατοπίσει.

Όπως φαίνεται τις περισότερες απορίες απο τις ON-LINE Flight Info εγω τις έχω:
Γι αυτό εξηγήστε μου το εξής:

OA 319 Istanbul 1900 A07 BKF VIA BKK-SYD
OA 265 London Hethrow 1915 A01 BKE VIA BKK-SYD
OA 916 Thessaloniki 2045 2125 B02 BKB VIA BKK-SYD

Τι σημαίνει??? Γιατί αποκλείεται να σημαίνει πως οι συγκεκριμένες πτήσεις θα φτάσουν στον προορισμό τους ΜΕΣΩ ΜΠΑΝΚΓΟΓΚ ΚΑΙ ΣΥΔΝΕΥ!!