Απορία από τις on-line flight info της ΟΑ

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν έχει όμως πληροφορία για το νηολόγιο του α/φους που θα εκτελέσει μια πτήση.

BKA - έκανε την 277 το Σάββατο 20.9, μετά φαίνεται πως η 278 ακυρώθηκε, το αεροσκάφος παρέμεινε ΜΑΝ και επέστρεψε σήμερα το πρωί σαν 1278. Any info?

Είδα ότι σήμερα τα ξημερώματα ήρθε το EI-CUA από FCO:
Code:
OA	1240	Rome (Fiumicino)	0255	0340	CUA	LANDED
για να φύγει αμέσως μετά και πάλι για BLQ:
Code:
OA	9241	BLQ			 		0330 		 CUA	DEPARTED

Επειδή δεν είχα δει τις τελευταίες μέρες τις online αφίξεις & αναχωρήσεις γνωρίζει κάποιος αν έκανε μόνο την παραπάνω πτήση και αν ναι ποιος ο λόγος; Thanks ;)

Μόνο αυτές είδα οτι έκανε.. Εφτασε σαν ΟΑ 1240 στις 03:40 και έφυγε σαν ΟΑ 9241 στις 04:20 (περίπου) για BLQ (FL360)

Έχω την αίσθηση πως η ΟΑ239 εκείνη τη μέρα ακυρώθηκε. Δηλαδή πρέπει να εκτελέστηκε μόνο το σκέλος FCO-ATH της απογευματινής πτήσης για Ρώμη και όχι το ATH-FCO.

Στις 5 Οκτωβρίου ακυρώθηκε η ΟΑ239.

john3":3azxkno7 said:
BKA - έκανε την 277 το Σάββατο 20.9, μετά φαίνεται πως η 278 ακυρώθηκε, το αεροσκάφος παρέμεινε ΜΑΝ και επέστρεψε σήμερα το πρωί σαν 1278. Any info?
Είναι πάρα πολύ απλό!! Ο λόγος ήταν μία βλάβη στο αεροπλάνο... Μας πήγαν σε ξενοδοχείο κατά τις 3.30 το πρωί κ πετάξαμε το βράδυ της ίδιας μέρας, με άφιξη στην Αθήνα γύρω στις 3 τα ξημερώμετα της επομένης...!!!Το φαί μέσα στο αεροπλάνο ήταν μόνο σαλάτα.... χεχεχε!!

Δεν ξέρω αν βλέπω καλά γιατί δεν φοράω και τα γυαλιά μου αλλά αυτό τι είναι :?:
OA 271 Athens London Gatwick 07:00 07:00 A03 DEPARTED
Το δρομολόγιο επανήλθε λοιπόν από τι κατάλαβα γιατί το βγάζει και το site της ΟΑ για κρατήσεις. Η πτήση θα πραγματοποιήται με Β734 (τι άλλο?). :D