Απορία για Aegean

• Thread starter Thread starter petak
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Από όσο γνωρίζω δεν επιστρέφονται όλοι οι φόροι, αλλά μόνο οι φόροι αεροδρομίων και μάλιστα οι εταιρείες επιβάλλουν και εξοδα ακύρωσης ανά εισιτήριο (τα οποία λογικά κάπου αναφέρονται στους όρους), ανάλογα με το είδος του ναύλου. Στην περίπτωση του light ναύλου να μην υπολογίζεις στα 200 EUR, αλλά σε κάτι αρκετά μικρό. Καλύτερα να επικοινωνήσεις (με email) με την εταιρεία για τις λεπτομέρειες του κόστους σε περίπτωση μη πραγματοποίησης του ταξιδιού.

Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο κατά την αποβίβαση από πτήσεις της Α3 στα DUS και FRA υπάρχει παρουσία Αστυνομίας ή οποία ενίοτε ελέγχει επιλεκτικά τα ταξιδιωτικά έγγραφα; Το ίδιο δε γίνεται π.χ. στις αφίξεις των 4U και ΑΒ από ελληνικούς προορισμούς.

Προσφυγες. Το εζησα σε FRA, DUS και AMS. Αρκετες φορες ελεγχουν και πτησεις απο Τουρκια.

Λαθρομετανάστες με πλαστά έγγραφα. Δίνουν αρκετά χρήματα σε συμμορίες για να αγοράσουν πλαστά διαβατήρια, τα οποία εμφανώς δεν ταιριάζουν με το προφίλ τους. Ακόμα και κλεμμένα διαβατήρια επιστρατεύονται εντός Σένγκεν.

Ακόμα και σε πτήσεις εσωτερικού γίνεται αντίστοιχος έλεγχος. Το καλοκαίρι που επέστρεφα από Μυτιλίνη δυο αστυνομικοί τσίμπησαν αυτόν που ήταν μπροστά μου στον έλεγχο ασφαλείας αποσκευών και τον πήγαν σε ένα ιδιαίτερο της αστυνομίας για τα περαιτέρω.

nikosoik":y0ggcwqr said:
Προσφυγες. Το εζησα σε FRA, DUS και AMS. Αρκετες φορες ελεγχουν και πτησεις απο Τουρκια.

Το φαντάστηκα ότι επρόκειτο για πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες. Αυτό που δε μου φαίνεται λογικό είναι ότι ελέγχονται επιβάτες της Α3 στο σκέλος SKG-DUS π.χ. αλλά όχι επιβάτες των ΑΒ ή 4U στο ίδιο σκέλος. (Όπου SKG βάλτε Χ αεροδρόμιο: ATH, HER, RHO κλπ.)

Σε όλες τις πτήσεις προς χώρες Σέγκεν γίνεται έλεγχος καθώς και σε όλες τις εταιρείες.
Απλά πολλές φορές είναι με πολιτικά ρούχα οι αστυνομικοί, πολύ πιθανό να μην τους πρόσεξες.
Από και προςς Τουρκία δε γίνεται έλεγχος αφου περνούν και διαβατηριακό έλεγχο.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Έχει γίνει κράτηση θέσης για την πτήση SKG-MUC-SKG αλλά μου βγάζει το σύστημα Μια προειδοποίηση που λέει "Η κράτηση σας έχει επιβεβαιωθεί,Αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος δεν εκδόθηκαν τα εισιτήρια σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων στο τάδε τηλέφωνο για να ενημερωθείτε για το αριθμό εισιτηρίων."
Τι λέει ο ποιητής; ;;

Θα υπάρξει κάποιο θέμα με την πτήση λόγω αυτού;;
Δεδομένου ότι έχει κρατηθεί η θέση απο τουριστικό πρακτορείο.
Θέλω να ξέρω γιατί η πτήση είναι σε λιγότερο από 2 βδομάδες (10μερες).

ΥΓ. Αν το έχω γράψει σε λάθος θέμα ας μεταφερθεί ζητώ συγγνώμη αν το έγραψα με λάθος θέμα ήέχει αναρωτηθεί παλιότερα το ίδιο.
Ευχαριστώ πολύ.

Κλασσικο bug της Α3 μην εχεις εννοια. Συνηθως εμενα μου βγαζει το μηνυμα οταν αιτουμαι ειδικο γευμα. Τον κωδικο κρατησης τον εχεις ετσι;

Έχω μια απορία εδώ και πολύ καιρό.

Γύρω από λογική βασίζεται οι δρομολογήσει των ATR 46 σε προορισμούς που γνωρίζουμε ότι σηκώνουν καλές πληρότητες Άνω του 60% όπως η Μυτιλήνη,η Χίος,τα Ιωάννινα,η Σάμος κλπ;;;
Πχ βλέπουμε πως στην Μυτιλήνη αρκετές φορές εισάγουν το συγκεκριμένο τύπο και άλλες μέρες το 320 ή μέσα στις γιορτές πριν τα Χριστούγεννα βλέπουμε κάθε Δευτέρα η βραδυνή στα Γιάννενα με αυτόν τον τύπο ή στην Χίο το ίδιο.
Τι τους ωθεί σε μια τέτοια κίνηση,τι θέλουν να μας περάσουν ως μυνήμα ότι συγκεκριμένες μέρες δεν έχει κόσμο;;;;

Επίσης δεν είναι αλλαγές τις τελευταίας στιγμής είναι αλλαγές που έχουν γίνει από τον Οκτώβριο.

Πραγματικά έχω τεράστια απορία όποιος μπορεί ας απαντήσει.

Με εκτίμηση.

Δεν νομιζω να θελει η Αιγαιου να περασε καποιο μηνυμα σε μας